Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '17

 
Kategori
Siyaset
 

Para Transferi İddialarıyla İlgili Belgeler AHİM’e Verilmeli

Para Transferi İddialarıyla İlgili Belgeler AHİM’e Verilmeli
 

CHP genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun para transferiyle ilgili sunduğu belgeler gerçek ya da sahte olabilir, bilemeyiz. Ancak iktidar cephesinde haberin hemen arkasından çıkıp “Belgeler sahte” denilmesi aklı başında insanları eminim tebessüm ettirmiştir. Belgeyi bile görmediniz, hemen nasıl anladınız sahte olduğunu.

Elde belge olduğu iddia edilen şeyler var, bunların öncelikle uzman birimlerce araştırılıp incelenmesi gerekmiyor mu?

Devlet adamı ciddiyetine sahip bazı AKP’li yöneticiler belgeler mahkemeye verilip incelenmeli dediler.

Doğru,  yapılması gereken şey bu. Ama TV haberlerinde dikkat ettiniz mi bilmiyorum.”Belgeler mahkemeye sunulsun” çıkışı ısrarcı ve aceleci bir şekilde oldu.

Niye bu kadar acele ediliyor ki? Sonuçta Kılıçtaroğlu iddia etti diye birileri suçlanacak değil. Bakılacak, incelenecek doğruluk payı varsa ne ala, değilse…

Bu acele ve ısrardan bir şey çıkarmak mümkün… Ya mahkemelerin lehlerine karar vereceğinden, ya da belge diye sunulan şeylerin sahte olduğundan eminler.

Her neyse belgeler mahkemeye sunulsun ama Türkiye’de yargının tarafsızlığı ve bağımsızlığı konusundaki tartışmalar malum. Yeni tartışmalara neden olmamak için belgeler AHİM’e sunulsun. Sonuca AHİM karar versin, kimsenin kimseye diyeceği olamaz.

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..