Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '18

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Pentagon'un Ateizm-Deizm Virüsü

Türkiye'de sıcaklığı süren “deizm tartışmalarına” farklı bir bakış açısı getirebilmeye bir katkı olması bakımından bu yazıyı yazıyorum. Soru şu; ABD Savunma Bakanlığı toplumların inançları üstünde ne yapabilir ki?

Tam da CİA uyanıklarının doğru bilgiye ulaşanları “komplo teorisi” kapsamında itibarsızlaştırmaya çalışabilecekleri türden bir soru bu.

Ama siz yine de sabırlı olun ve yazıyı okuduktan sonra linkini aşağıda vereceğim videoyu izleyin. (1)

Elbette karar sizin.
Videodaki yer Pentagon'a ait bir sunum odası.
Sunumu dinleyenler Pentagon yetkilileri, sunumu yapan ise kimliğini bilmediğimiz bir bilim adamı. Daha doğrusu bilim adamı kılıklı bir şeytan, projeyi yürüten kişi…

Bakın insanların inançlarına yaptıkları müdahaleleri nasıl ballandıra ballandıra anlatıyor bu insanımsı.

Sunumu buraya kelimesi kelimesine aktarıyorum;
“Dini hassasiyetleri gelişmiş insanların Vmat2 genleri çok ağır bir baskınlık göstermektedir.
Buradaki grafikte iki tür gen görüyorsunuz. Biri inanç ve ideal kısmı ağır basan bir genetik yapı diğeri ise fazla inanca sahip olmayan bir genetik yapı”.


Dinleyicilerden birisi araya girip virüs ile ilgili bir şey soruyor. Ama bilim adamı kılıklı şeytan devam ediyor:

“Bizim amacımız inanç genini bastırmak. Evet, bu virüs ile inanç geni tamamen bastırılacak. Şayet fundamantalizme kayan bir düşünce yapısı varsa bunu geliştirdiğimiz aşıyla yok edeceğiz.

Şimdi size bir başka slayt göstereceğim.

Burada görülen beyin taraması, MRI. Burada iki ayrı insanın beynini görüyorsunuz. Üstteki beyin dini hassasiyetleri gelişmiş bir bireyin beyni. Bu, çok kararlı inanca sahip bir insanın beyni.

Öbür beyin ise Vmat2 geni olmayan bir insanın. Yani inancı gelişmemiş, inancı olmayan bir insan beyni.

Bu iki beynin tomografisini dini metinleri okutarak çektik. Açık sarı renk inanç kısmının büyüklüğünü gösteriyor. –İnançlı beyinde renk ceviz büyüklüğünde görünürken, inançsız insanın beyninde bezelye ebadında ortaya çıkıyor.-

Bunların her biri dini metinleri okudu ve metin okunduktan sonra ya da okunurken sarı renk fazlalaştı. Daha sonra inançlı olan beyine virüs verdik. Daha önce dini metinleri okurken antarior ipsula ışığı –
burada sarı renkten bahsediyor- yanan yani inanç geni ağır basan beynin virüsü aldıktan sonra ışığı söndü. İnandığı şeyleri ve ideallerini kaybetti. Bu kadar delil yeterli değil ise şunu söyleyeyim, ‘Afganistan ve Ortadoğu'da bu virüsü hava yoluyla yaydık ve çok olumlu sonuçlar aldık. Irak'ta hiç kimse bize karşı savaşmadı.'

Bu virüsü hava yoluyla daha fazla yaygınlaştırmamız gerekir. Grip virüsü gibi havadan yayılabileceği için insan topluluklarına bulaştırmak çok kolay. Çok başarılı olduk ve olacağından eminim.

PSO2 adı verilen bu projemiz askerlerimizin hayatını korur

Bugün size verdiğimiz bilgiler bunu çok iyi anlatıyor. Artık ele geçirilecek ülkelerde asker kaybımız olmayacak. Bu çok büyük bir gelişmedir”


Videoda bunlar anlatılıyor.

Videonun yayınlanma tarihi 3 Nisan 2018. Ne zaman çekildiği ve katılımcıların tam olarak kimler olduğu bilinmiyor.

Bilinen tek gerçek Pentagon'da bir sunum olduğu…

Sunumda proje yürüten şeytan kılıklı adam insanlardaki inanç genini bastırmak için üretilen virüsün etkilerini anlatıyor. Normal bir insan beynini dini metinler okuduğunda verdiği tepkiyi MRI ile kaydettikten sonra, inanç genini bastıran virüse maruz kalan insan beyninde aynı dini metinlere ne kadar duyarsız kaldığını yine MRI çekimleri ile gösteriyor.

Amaç belli, ABD ordusunun işgal ettiği ülkelerde bu virüs yoluyla insanların inanç ve ideallerini bastırmak, sıfırlamak ve karşı çıkmalarını, mücadele etmelerini önlemek…

Örnek olarak da Afganistan ve Irak'ı gösteriyor. Bu virüsü kullandıklarını ve halkların kendileri ile savaşmadıklarını anlatıyor.

Bu çalışma ile ABD dünyanın her yerinde istediği gibi işgale kalkışacak ama o yerin asli sahipleri virüslendikleri için karşı çıkamayacaklar.

Peki esas soru geliyor ardından; “Böyle bir virüsü bulan ABD bunu sadece savaş sırasında mı kullanır?..”

Askeri savaşın olmadığı ama aslında tüm dünyanın bir cepheye dönüştüğü günümüzde atom bombasını kullanmaktan imtina etmemiş bir ülke böyle bir silahı devreye sokmaz mı?

Ve toplumlarda yayıldığı iddia edilen ateizm, deizm gibi akımların çok küçük miktarda bile taraftar bulmalarında ya da insanların inanç noktasında zafiyet göstermelerinde bu projenin bir etkisi olamaz mı?

Etrafımızda bu kadar apaçık oynanan oyunlara rağmen gerçekleri görmeyen, gözü ve kalbi kapalı insanların sayısının fazlalığı bu tür projelerin uygulandığını göstermez mi?

Soruları uzatmak mümkün.

Ben sadece bu tür küresel şeytanlıkların da devrede olduğuna dikkat çekmek istiyorum.

Devir imanımızı koruma, tazeleme ve güçlendirme devridir.

Onların virüsleri varsa, bizim de virüssavar imanımız var…

Allah'a, kitabına, peygamberine, ahiret gününe, kadere sarsılmaz imanımız…

Elhamdülillah…

(1) - https://www.youtube.com/watch?v=yt0ZdfdsbME&feature=youtu.be

 
Toplam blog
: 8
: 563
Kayıt tarihi
: 15.12.14
 
 

Düşünmeyi, okumayı, araştırmayı, analiz etmeyi ve yazmayı seven bir kişilik... ..