Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Pis Yedili'de yaprak dökümü | Bayrampaşalı da Gitti !

Pis Yedili'de yaprak dökümü | Bayrampaşalı da Gitti !
 

Show Tv'nin en çok izlenen yapımı hala Pis Yedili.. Onlar Show Tv'nin dibe vurduğu zamanlarda kurtarıcıları , yeni ''Doktorlar''ı oldu..( Günde 8 saat yayınlandığı oldu çünkü ).. Gani Müjde ve ekibi iyi işler çıkardı, kendine ait bir hayran kitlesi oluşturdu.. '' -dı'lı -du'lu '' konuşuyorum diye korkmayın sakın dizi bitmiyor.. Yani en azından şimdilik..

Yalnız dizinin demirbaşları yavaş yavaş gemiyi terketmeye başladılar.. Önce Canburger karakteri ile bilinen Uraz Kaygılaroğlu ; başka bir yapım da yer almak için affını istedi ve dizide senaryo gereği Uruguay'a gönderildi.. Neden Uruguay diye sormuyorum vardır bir bildikleri.. Daha önce Uraz, Gani Müjde'nin diğer dizisi Harem'de de başarılı bir oyunculuk sergilemişti.. Ve o 2 dizi aynı andaydı.. E yoruyor haliyle..

Bugün gelen haber ise daha şaşırtıcı.. Dizinin direk başrollerinden ; Pis Yedili'nin kaptanı Bayrampaşalı rolünü oynayan Kadir Doğulu da diziden ayrılmış.. Hem de biraz sorunlu ayrılmış.. Gani Müjde twitter adresinden ve yapım şirketi Tükenmezkalem ekibinin internet sitesinden bu konuyla ilgili yaptığı açıklama ise şöyle :

''Yapımı ve yayını devam eden Pis Yedili dizisiyle anlaşması olduğu halde teamüllere aykırı davranarak yılbaşından bu yana başka yapım şirketleri ile görüştüğü öğrenilen Abdülkadir Doğulu, kısa bir süre önce yapım şirketine giderek ayrılmak istediğini belirtmiş, oyuncuya yapılan tüm ısrarlar ve ikna çalışmaları başarılı olmamış ve herhangi bir neden göstermeden 70 ve 71. bölüm çekimlerine çağırılmasına rağmen gelmemiştir.

Hali hazırda geniş bir izleyici ve hayran kitlesine sahip Pis Yedili dizisinin yaratıcısı Gani Müjde, oyuncunun gidişinin ardından bir açıklama yaparak "Masalımızın çok kahramanı var. Zaten reytingler de dizinin çok etkilenmediğini gösteriyor ama yine de çok üzüldüm Kadir'in gidişine. Bu dizi onun çıkışının dizisiydi. Daha vefalı davranmasını beklerdim. Üstelik dizi kahramanları sadece yapımcılarına veya diğer ekip arkadaşlarına karşı değil onu seven milyonlara karşı da sorumludurlar. Böyle çekip giderek en çok hayranlarını üzdüğünün farkındadır umarım. Çünkü Kadir sorumluluğunu bilen bir çocuktur. Yanlış yönlendirildiğini düşünüyoruz. Dönerse, kapımız kendisine her daim açıktır" demiştir ''

Görüldüğü gibi iddiaya göre Kadir Doğulu haber verilmesine rağmen sete gelmemesiyle ayrılmış oldu.. Bu ne kadar doğru ne kadar abartılı bilinmez ama durum bu sonuçta.. Bayrampaşalı da gitti yani..

Ama Gani Müjde gayet iddialı .. Bu masalın çok kahramanı olduğunu ve çok fazla etkilemeyeceğini söylüyor.. Ben buna katılmıyorum şahsen.. Çünkü ; başrollerden biri ayrıldı mı dizi sarpa sarar genelde.. Bakınız Yahşi Cazibe.. O da Gani Müjde'nin yapımlarındandı.. Dizinin final bölümüne Cazibe rolünü oynayan Aslıhan Gürbüz gelmemiş ve o kadar bölüm boyunca melek gibi gösterilen Cazibe karakterini kötü bir dolandırıcı olarak göstermişlerdi.. Dolayısıyla izleyenler hiç ama hiç beğenmemişti o finali.. Hatta Azerbaycan'la aramızda diplomatik krize neden olacaktı neredeyse..

Bu durum sadece bir örnek.. İlla böyle olacak demiyorum tabi.. Bakalım Gani Müjde yeni bir Bayrampaşalı mı yaratacak ? ( İlla aynı karakter değil yerine geçebilecek başka bir karakter ) Yoksa o taraf boş mu kalacak ? .. İlerleyen bölümler de göreceğiz..

Ama dizinin bir sallantı da olduğu ve eski tadından uzaklaşabileceği de bir gerçek.. Allah kolaylık versin Gani Müjde ve Tükenmezkalem'e ne diyelim..

Bakalım '' Hiç Bitmez Bu Masal '' sloganı gerçek olacak mı ?.. Bekleyelim görelim..

 

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..