Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '12

 
Kategori
Güncel
 

PKK bu seferlik, CHP'li vekili kaçırdı...

PKK bu seferlik, CHP'li vekili kaçırdı...
 

“CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün, iki gündür parti çalışması yaptığı Ovacık'tan bu akşam saatlerinde Tunceli'ye dönerken aracını silah tehdidiyle durduran uzun namlulu silahlı ve sivil kıyafetli 2 PKK lı tarafından kaçırıldı.”

Televizyonlar ve basın olayı böyle duyurdu. Yaşadığımız dünyaya açık gözle bakanlar için hiç de şaşırtıcı değil. Şu anda PKK tarafından kaçırılmış kaymakamımız, polisimiz, askerimiz gibi bir çok kamu görevlisi var.

Daha da ilginci ve iç yaralayıcı olarak da yine basından milli savunma bakanlığımız tarafından “uzun zamandır haber alınamadığı nedeni ile 15 askerimizin aranmasından vaz geçildiğini” öğreniyoruz.

PKK ya karşı bu hoş görü, bu sevecen yaklaşımın neden olduğunu yetkililer halka açıklamak zorundadır. Adamlar asker yetmedi öğretmeni, o yetmedi kaymakamı yani o bölgenin mülki amirini, yani cumhurbaşkanı vekilini kaçırıyor, aradan bunca zaman geçiyor, ses yok. Kendilerine bu kadar hoşgörü ile yaklaşılırsa teröristler tabii ki milletvekilini de kaçıracaklardır.

Sayın başbakan komşuya bakarak “Suriye'de olanlara kayıtsız kalamam” diyor. Diğer yanda savunma bakanlığı kaçırılan askerleri aramaktan vazgeçiyor, diğer kamu görevlilerinin de arandığını kanıtlayan bir olay yok. Bu millet elalemin iç işlerine müdahaleden, onların teröristlerine yan çıkmaktan önce kendi insanımızın hesabının sorulmasını istiyor.

Bilemiyoruz bu teröristlere hakettikleri yanıtın verilmesi için daha ne olmalıdır? Milletvekilinin kaçırılmış olması yeterli sebep değil midir? Bu millet daha ne kadar aşğılanmalıdır? Acaba kim kaçırılmalıdır?

İzmir 2012

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..