Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Aralık '12

 
Kategori
Siyaset
 

PKK Sosyalizm yani eşitlik için mi savaşıyor?

PKK Sosyalizm yani eşitlik için mi savaşıyor?
 

http://olcaykiykac.blogspot.com


Yaklaşık 30 yıldır süren ve binlerce yerli ve yabancı yatırımların yapılamadığı yaklaşık 50.000 askerimizin şehit olduğu milyarlarca dolar para harcanan PKK yoksa herkesin eşitliği için mi savaşıyor?

Yanılmıyorsam geçen haftaydı twitter'da TT (Trend Topic) olmuş bir hastag vardı o hastag'da PKK'nın Ateist ve Komünist olduğuna dair bir TT oluştu.
 
Öncelikle PKK terör örgütünün dini Ateist mi bilemem açıkçası müslüman olsa da umrumda değiller. Ancak şurada dikkat çekici olan Komünist oldukları iddiasıdır bu iddia yanıltıcı ve yalandır. İnsanları Komünizm'den o kadar soğuttular ki yalanlar ile hala da süre gelen mantıksız söylemler bulunmaktadır. 
 
PKK Komünist değildir çünkü; PKK terör örgütü bir ulusal mücadele vermektedir yani Kürtlerin yaşadığı bir devlet kurma hayali görmektedirler ancak Komünizm'de Milliyetçilik yoktur! 
 
Milliyetçilik olmadığı gibi Komünizm savunucuları etnik köken ayırmadan tek hedef olarak sermayeyi seçer ve bununla mücadele eder. 
 
Örneğin; Ernesto Che Guevara kendisi Arjantin doğumlu Küba'da devrim yapmış bir gerilla savaşçısıdır fakat Komünizm'in tek hedefi olan Kapitalizme karşı bütün Dünya'da yapılması gerektiği için Bolivya'da da devrim yapmaya kalkmış ve öldürülmüştür. 
 
Bilmeden konuşmak sadece çeneyi ve eli yormaktan başka birşey değildir.
 
Olcay KIYKAÇ
 
Toplam blog
: 83
: 5833
Kayıt tarihi
: 27.06.11
 
 

Manisa/ Soma Doğumluyum. Her ne kadar yazılar yazmayı bunları da paylaşmayı sevsem de bir gün yaz..