Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '10

 
Kategori
Güncel
 

Resepsiyonda hanımefendiler…

Resepsiyonda hanımefendiler…
 

Cumhurbaşkanının verdiği 29 Ekim Cumhuriyet bayramı resepsiyonuna bir kısım davetliler katılmadı. Sebepse genel bir bakışla türbandı. CHP Cumhurbaşkanını AKPli olarak görüyor ve tarafsız olmadığı için onun verdiği resepsiyona gitmiyor. Bu anlaşılır bir nedendir. Başbakanı şaşırtan ve biraz da kızdıran bir durum askerin gelmemiş olmasıdır. Oysa yaptıkları ince ayarlar ile ordu hizaya getirilmiş sanılıyordu.

Erdoğan, sohbet ettiği gazetecilerin, "Biliyorsunuz iki resepsiyon var, bir de askerlerin yaptığı resepsiyon var ve askerler buraya gelmedi. Ne diyorsunuz?" sorusu üzerine, "Bu gecenin resepsiyonu burasıdır. Bunun dışında resepsiyonu doğru bulmuyorum. Cumhurun başının daveti burada. Cumhur da buraya davetli. TSK temsilcileri de bugüne kadar hep burada olurdu. (Komutanlar) gelmeliydiler. Görüyorsunuz çok güzel bir ortam var. Hep bunu özledik. Hiç kimse bundan rahatsız olmamalı" diye konuştu.

Tam başbakan haklı diye düşünecektik ki bir de ne görelim, Emine Erdoğan hanımefendi de yok. Akşam gazetesinden Ali Ekber Ertürk’ün haberi şöyle, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Cumhuriyet'in 87'nci yıldönümü nedeniyle Çankaya Köşkü'nde bugün düzenlenecek resepsiyona 'Önceden belirlenmiş özel bir programı' olduğu gerekçesiyle katılmayacak. Erdoğan'ın Özel Kalem yetkilileri, 'Hanımefendi, özel bir programı nedeniyle resepsiyona katılamayacaklar' açıklaması yaptı.

Sayın başbakanın işi çok zor. Allah ona kolaylık versin. Şimdi biri çıkar da siz askeri eleştiriyorsunuz ama eşiniz hanımefendi bile katılmıyor derse ne cevap verebilir ki?


 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..