Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kariyerini Uzakdoğu sahne ve televizyonlarında geliştiren  sunucu, şovmen, yazar, oyuncu Uğur Rıfat Karlova'nın yani benim, kendi dünyamdan karaladıklarımı bulabileceğiniz blog sayfam. Burada o an hissetiklerimi ve hayatta paylaşmam gerektiğini düşündüğüm konuları yazıyorum. 

 

 

 

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bugünkü düzenin ölümcül yanlışları

Merhaba ismim Rifat, yazinizi zevkle okudum. Uzakdogu'da televizyon ve sahne projelerinde sunuculuk, oyunculuk, komedyenlik ve showmenlik yapiyorum. Milliyet Bloga yazilar yaziyorum ve arada boyle gezilere cikip sizin gibi guzel yazilar yazanlara denk geliyorum. Cok keyif aldim okurken. Kendi bloguma da beklerim. Web sitem www.rifatkarlova.com televizyon uzerine yazdigim bir baska sitem ise www.renklitelevizyon.com Cince belki anlamiyorsunuzdur ama yer aldigim programlari izlerseniz cok multu olurum. Turkiye'yi Uzakdogu'da Cince olarak tanitmak icin elimden geleni yapiyorum. Cince stand uplar oynuyorum sahnede. Medyamiz zaman zaman bana az da olsa yer verdi ama benim hedeflerim cok daha buyuk, yazin Turkiye de olacagim kismetse ve bazi tv programlarina katilacagim. Yazdiklarinizdan cok guzel mesajlar aldim. Haberlesmek isterim. Saygi ver selamlarimla.

08 Haziran 2010 11:13
Şu vizontele dedikleri !

Yazinizi zevkle okudum, elinize saglik. Ismim Rifat Karlova Uzakdogu'da Televizyon ve sahne projlerinde yer aliyorum. Televizyonda bircok programa oyuncu,showmen, komedyen ve sunucu olarak katildigim icin bu tur televizyon yazilarini yakindan takip ediyorum ve ayrica bu alan uzerine surekli kitaplar okuyorum. Sikayetlerimiz ortak. Ne yazik ki Turkiye'de dizilerin cogu saatlerce suruyor ve karmakarisik iliskilerin dolandigi hikayelerden oteye gecmiyor. Geri atlamalar, hayal dunyasina dalmalar, farkli ekran cekimleri pek uygulanmiyor.Senaryolar zengin aileler, carpik iliskiler, mafya kurgusunun uzerinden yuruyor. Yaratici oz senaryolara hasret seyirci.Ben televizyonu yazdigim bir site kurdum. www.renklitelevizyon.com sizi de beklerim.Web sitem www.rifatkarlova.com showlarimi ve yer aldigim programlari internetten izleyebilirsiniz.Cince olarak yapiyorum ama en azindan sizinle de paylasmak beni mutlu eder. Gorusmek uzere. Saglicakla.

08 Haziran 2010 10:50
Güiza’nın gözlerinin buğulanması, Semih’in sırıtması!...

Futbolu severim Fanatik degilimdir, Galatasarayliyim, Fenerbahcemizi Avrupa'da surekli destekliyorum. Guiza'nin efendi bir insan olduguna ve taraftarin bu tepkisi uzerine Daum'un Guiza'yi bir anda kaplanlara atmasina cok uzuldum. Daum'un onu sahaya surerek yikmasi yakisik almadi. Semih'i takip etmedim bilemiyorum izleyemiyorum maclari cok fazla malum Uzakdogu'dayim. Cok sanssiz bir adam Guiza, bir turlu kendini bulamadi, taraftarlar bugun onu yarin baskasini yuhlarlar, bakarsin bir anda Guiza'yi kral yaparlar, bu bir oyun Futbolu bu kadar ciddiye almaya gerek yok diye dusunuyorum. Herkes kafasina eseni soyluyor. Yenilmekte var yenmekte, Guiza'ya basarilar diliyorum. Dilerim tutuklugunu atar ve tum bu tepkilere gereken cevanbi verir. Uzakdogu'dan sevgilerle.

24 Şubat 2010 13:25
 
Toplam blog
: 180
: 4193
Kayıt tarihi
: 13.11.06