Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '07

 
Kategori
Futbol
 

Rüştü transferi ve rüştünü ispatlamaya çalışan yönetim

Rüştü transferi ve rüştünü ispatlamaya çalışan yönetim
 

Spor yazısı yazmaktan pek haz etmem ama bir Beşiktaşlı olarak artık dayanamayarak duygu ve düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim.

Bildiğiniz üzere el oğlu (el oğlundan kasıt Fener diyarıdır) İspanya şampiyonu takımın dünya starını renklerine katıyor ve yarın bir gün muhtemelen havaalanından takımın atkısı omuzlarında oda taraftarının omuzlarında Kadıköy’e kadar gelecektir. Bunun yanında takım zaten Avrupa karmasına dönmüş bildiğim kadarı ile şu sıralar tek sıkıntıları yedek Türk oyuncuymuş. Yani kazara Türklerden biri sakatlanırsa takımı çıkarmayacaklar ama inanıyorum ki Roberto Carlos’u, Rüknettin Karlı olarak devşirir ve bu sorunun da üstesinden gelirler. Ama gözümüz yok Allah daha çok versin (ahhh gözüm çıktı).


Öbür taraftan diğer el oğlu ki, statlarının yarısını fare kemirmiş diğer yarısı da hacizli olmasına rağmen iki kaliteli oyuncu transfer etmiş ve ligin sonunu görmeme ihtimali olan (Allah geçinden versin) hocaları ile gayet mutlu ve mesutlar.

Gel gelelim şanlı Beşiktaş’ımızın transfer politikasına...

Sizler de takip ediyorsunuzdur, takımımız son yılların en bomba üç transferine imza attı. Birincisi Mehmet Yozgatlı, ikincisi Rüştü Rençber ve üçüncüsü ise Collin Kazımın Annesi. Üçüncüyü bende anlamadım... Biliyorsunuz bir geceyarısı operasyonu ile değerli yöneticilerimiz bu hanımefendiyi uçakla bulunduğu yerden alıp havada imza attırdı. Tabii bu imzanın mahiyeti çok tartışılır. Herhalde anasına bak oğlunu al atasözünü uyguladılar, orasını bilmiyorum. Ama aldığım duyumlar bu imzanın geleceğe dair çok önemli bir yatırım olduğu ve Rüştü’nün de bu transferle ilgili olduğudur. Benden duymuş olmayın ama, gerçekten bu transfer politikası Sir Ferguson’un cinliğini bile gölgede bırakır. Allah sizi inandırsın ben anlatanların yalancısıyım, dedikoduya göre; çok değerli yönetimimizin almış olduğu karar neticesinde Collin Kazım bir sene boyunca takip edilecek ve eğer bu bir sene içinde Kazım Türkiye’yi sallar ve Fenerbahçe’yi de şampiyon yaparsa hemen sözleşme gereğince Kazımın annesinden Nevzat Demir tesislerinde acil olarak bir çocuk daha doğurması istenecek ve doğacak çocuk altyapıya alınarak geleceğin bombası yetiştirecek. Sözleşme 2 bebek opsiyonlu olacak, bebeklerin kız olması halinde David Beckham’ın oğullarıyla beşiktaş kertmesi yapılacak yine 3. kuşak garanti altına alınacak. Vallahi benim kafam bu tür cinliklere pek basmaz ama 35 yaşında artık emekliliği gelmiş kendini istirahata vermiş güçlü besili kapı gibi Rüştü’müzün bu olayla ne gibi bir bağlantısı var anlayamadım, onun da kokusu yakında çıkar elbette...

Sonuç olarak biz aciz kullar büyüklerimizin ne yapmaya çalıştıklarını anlayamayacak kadar ufak düşünceli ve bilgisiz insanlarız. Onlar her zaman en iyi ve en doğrusunu düşünürler. Yani 2 sene boyunca Fenerbahçe’nin 7 artığını transfer etmenin, Roberto Carlos 34 yaşında ve İspanya görmüş diye, ona nispet yapıp yine 34 yaşında ve İspanya gören Rüştü’yü transfer etmenin, Rico paşanın süren belirsizliğinin, ortada taraftarı sarsacak ciddi bir transferin olmamasının elbet bir hikmeti ve sebebi vardır. Değil mi? Saygılarımla... Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim (Rüştü elini öptükleirm arasında yanlış olmasın)

 
Toplam blog
: 21
: 1643
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İnsan ilişikileri, doğa, çevre, kent yaşamı, siyaset ve güncel konular hakkında okumayı ve çalışm..