Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '13

 
Kategori
Erkek Modası
 

Saç mezoterapisi ne zaman uygulanmalı?

Saç mezoterapisi ne zaman uygulanmalı?
 

Saç mezoterapisi genellikle saçların geri kazanılması aşamısında etkili olan bir yöntem dir. Saçlar dökülmeye başladığı esna da uygulama yapılır ise saçların tamamen dökülüp kel kalınmasını önleyen etkili bir yöntem dir. Saç mezoterapisinin 3 önemli faydası var dır.

1 – Saç dökülme aşamasın da iken durur ve özellikle bayanlar da sık olan saç dökülmesi erkeklere oranla farklı sebepler den oluşur bazen bir hastalık bazı durumlar da genetik faktörler, stres, vitamin eksikliği gibi bir çok sebepten dökülen saçlar bu yöntem ile saçın dökülme aşamasın da müdahale edilir ve saç dökülmesi mezoterapi tarafın dan durdurulur. Genel olarak saç dökülmesinin sebebi saç köklerinin bulunduğu dolaşım sistemin de ki bozukluktan kaynaklı dır. Saç mezoterapisi bu dolaşım bozukluğuna direk müdahale ettiği için yüksek oran da saç dökülmesi durdurulur.

2 – Saç dökülmelerini durdurmasının yanı sıra diğer en etkili faydası da saçın yüksek oran da kalitesini arttırmakta dır. Bu yöntem ile saçların daha canlı daha parlak olunması sağlanır. Bu yöntem uygulaması ile saçların telleri daha da kalınlaşarak saçların gürleşmesini sağlar. Bazı beslenme bozuklukların dan dolayı saçların zayıflanması görülür. Mezoterapi uygulamasın da içeriğin de ki vitaminler sayesin de saçların daha canlı ve daha sağlıklı görünmesi sağlanılmakta dır.

3- Kafamızın saç köklerinin bulunduğu kısım da ki saç hücrelerini canlandırır ve harekete geçmesini sağlar. Kafa içerisin de bulunan dolaşım bozukluğu sebebiyle saçlar cansızlaşır dökülür ve zayıf hale gelir. Deride ki hücrelerin adeta bu sistem ile saniye de canlandığı görülür. Bu uygulama sonrasın da etkisi hemen görülen bir sistem dir. Vitamin ve minareller ince uçlu bir özel iğne sayesin de deriden içeri nakledilir ve bu sayede anın da etki görülür.

Saç mezoterapisin de uygulama sonrasın da sürekli uygulama gerektirmez belli bir süre bir kaç seans sürmekte dir. Uygulama sonrasında haftalar beklemezsiniz anın da değişimi fark etmeniz mümkün. Kaç seans olacağını saçınızın durumu gösterecektir.

Op Dr Ali Mezdeği

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..