Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '16

 
Kategori
Deneme
 

Sağlıklı yaşamaya gençlik güzellik gittikten sonra başlasak

Sağlıklı yaşamaya gençlik güzellik gittikten sonra başlasak
 

Hem sağlıklı olup hem de hayatı gönlünce yaşamak şehir efsanesi; hayat görkemli bira bardaklarının çağlayan köpüklerinden kayıp gidiyor. Böyle olunca ikilemde kalıyoruz: Ya sağlıklı olacağız ya da hayatı gönlümüzce yaşayacağız.

Offfff offf! İkisi birden olsa olmaz mı yani; Everest’ten uçuyorum “Kendine dikkat et!” Kendime dikkat edince ne zevki kalır ya! Madam Bovary’nin dudaklarını yakalamışım “Aman ha kalbin var!” Olmaz olsaydı!

Yaşlanınca ne işe yarıyoruz? Bırak o zaman Tıpı bitireyim, yanaklarım kırmızı kırmızıyken Ali oğlanı yoldan çevireyim. Yok kardeşim sağlıklı yaşayarak yaşanmaz. Azrail’i de kandıramıyorsun; kuruyu biraz fazla kaçırsan dalına biniyor!

50’den sonra 50 sene var daha, Karatay 50 yıllık doktormuş, mastır yaparız gerekirse, sağlık için çok zaman var yani! Her şey çocuklukta başlamalıymış, cenaze namazımızı da çocukken kıldırın bari!

Hiç acıma yok mu sizde ya! Pastacı canım şöbiyetin üç dilimini geri aldı, sağlığıma dokunurmuş, bırak öleyim emmioğlu, böyle yaşamaktansa!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..