Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '12

 
Kategori
Futbol
 

Samet Aybaba hayırlı olsun

Eski kaptan takımın başına geçti yeni TD oldu. Samet Aybaba futbolu bıraktıktan sonra çeşitli takımlarda çalıştı. Bu takımlar ile Beşiktaş ile bir çok maça çıktı. Seyirci bu maçlarda Samete kızdı , hatta küfür etti. Aybaba'nın çalıştırdığı takımların oyuncuları Beşiktaş oyuncularına acımasız insafsız sertlik ile mücadele etti. Ayni oyuncular, Beşiktaşın ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında neredeyse hiç sertlik yapmadılar.

Samet Aybaba geçmişte yaşanan ve Beşiktaş seyircisinin tepkisini alan ve maçlarda aleyhte tezahürat ile ortaya koyulan bu gerçek Samet'i bugüne kadar Beşiktaştan uzak tutmuştur. Ancak bu gerçeğin unutulduğu düşünülmemelidir.

Samet şimdi yeniden göreve başlamıştır. Hayırlı olsun. En son ne zaman çalışıyordu Samet? Ya da faal iş yapmadığı sezon 2 mi 3 müdür? En son çalıştığı kulüpte aldığı maaş nedir? Bu yıl alacağı ücret 1,4 milyon TL. Aylık 100.000.- TL . İki ay ikramiye. Samet  Beşiktaş için kullandığı cümlenin içinde FEDA kelimesini kullanmış. Bu rakamlar ile FEDA olmaz.. Ücreti 500.000.- TL olsaydı ve FEDA kelimesini kullansaydı daha uygun olurdu.

Yinede başarılar, Ne verdik ve ne istiyoruz? Bugünün şartlarını unutmamak önemlidir. Yarın Samet Aybaba da başarılı olduğunda bunun ödülünü alacaktır almalıdır. Ama Beşiktaş ona bir imkan ve şans tanımıştır. Bunun bilincinde olduğunu taraftara göstermek zorundadır. Biz Samet Aybaba ' yı destekleyeceğiz inşallah oda bunun hakkını verir.  

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..