Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '12

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Samsun'un Canik ilçesinde asayiş ve huzur toplantısı...

Samsun'un Canik ilçesinde asayiş ve huzur toplantısı...
 

Samsun'un, Canik İlçesi Belediyeevleri Mahallesi Muhtarı Rıfat Öktem'in organize ettiği toplantı ;Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirildi. Toplantıya Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda polis ve halk kaynaşması sağlanırken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal vatandaşların sorunlarını dinledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediyeevleri Mahallesi Muhtarı Rıfat Öktem, toplantının mahallemizin huzuru ve güvenliği için verimli geçeceğine inandığını söyledi.

Göreve başladığı günden itibaren vatandaşın desteğini gördüğünü kaydeden Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal, ilçede polis-halk ilişkilerini geliştirmek, halkın dilek ve şikayetlerini belirlemek, vatandaşın sorunlarının dinlenerek çözüm üretilmesi için bir araya geldiklerini, bu tür toplantıları mahalle mahalle yapacaklarını söyledi. Baysal, "Suçlarla ve suçlularla etkin bir mücadelede halkla işbirliği şart. Polis, vatandaşın huzuru ve güvenliği için burada. Herhangi bir durumda Alo 155 hattını arayarak bizlere ulaşın. Aman şimdi 'polisi arayıp da başıma dert mi alacağım' gibi düşüncelere asla kapılmayın. Aksine sorunların çözümü için ortak hareket etmeliyiz" dedi.

Canik'te önemli gelişmelere tanıklık ettiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede yaşanan bu hızlı gelişmenin ve kalkınmışlığın güvenlik ve asayiş olmadan hiç bir anlam ifade etmediğini, Samsun'un en huzurlu ilçelerinden birisi olan Canik'in bu huzur ve güven ortamını emniyet teşkilatı ile el ele vererek devam ettirmeleri gerektiğini vurguladı. Genç, “Bu konuda biz yerel yöneticiler başta olmak üzere herkese büyük sorumluluklar düşmekte” dedi.

Konuşmaların ardından soru cevap bölümünde vatandaşlar Başkan Genç ve Müdür Baysal'a sorunlarını ileterek, yardım istedi.

Kaynak.Gazete 5  

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..