Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '13

 
Kategori
Magazin
 

Sarışın olmak çok havalı

Sarışın olmak çok havalı
 

BURCU ESMERSOY


Burcu Esmersoyla yapılan röportajda böyle demiş Burcu; "Sarışın olmak çok havalı"

Havalı olduğu kadar çocuksu da görünüyor sarışın kadın. Yumuşak, naif görüntüsünün altında seksi bir cazibe de barındırıyor. Esmer kadınlar, daha güçlü daha emin görünüyor dışarıdan. Ama, sarışın bir kadın görüp de, dönüp bakmayan bir erkek tanımadım şimdiye kadar :)

Çok zeki olan sarışın kadınlar, güçlerinin farkında olarak bu avantajlarını güzel kullanırlar. Tüm havalılıkları ile karşısındakini etkilemeyi kolayca başarırlar.

En büyük sorun onlar için, dip boyalarının gelmesidir.Kuaföre 6 ayda bir gitmeli ki, o güzelim saçlar yanmasın. Bazen dipleri gelerek dolaşmak zoruında kalır, saç sağlığına dikkat edenler. Erken boyatıp da saçlarının yanmasını istemezler çünkü.

Sarışın kadın, saçlarının rengini her boyada bir renk daha açtırmak ister. Kuaförünü kolay kolay değiştiremez. İstediği rengi tutturamazsa kuaför, uykusuz geceler başlar onun  için.  Boyattığı gün o sarı saçlar, arkadaşları tarafından "çok çiğ, çok sarı" diye tanımlansa da. O bilir ki, birkaç yıkamada bu renk oturacak. Ve o saçlar istediği gibi altın pırıltısında parlayacak.

"Koyu renge boyat, kızıl yap "diyenlere aldırmaz sarışın kadın. Güler geçer.

Lafın kısası, sarışın olmak güzeldir.

Sarışın olmak havalıdır.

 
Toplam blog
: 306
: 1007
Kayıt tarihi
: 29.01.08
 
 

Çevre Mühendisiyim. Kitap okumayı, film izlemeyi, yazı yazmayı seviyorum. 2 erkek çocuk annesiyim..