Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '09

 
Kategori
Mizah
 

Satır başı

Satır başı
 

- Fener Bahçe Ronaldinyo yu transfer edecekmiş... Şeyy, ne desem bilmemki:

- Başbakan yardımcılığına terfi eden, Bülent Arınç, MGK toplantılarına katılabilecekmiş. Bismillahirrahmanirrahim. Tövbe, tövbe.

- Alman savcılar, Türkiyedeki Deniz Feneri soruşturmalarına katılmak için resmen başvurmuşlar. Ehem, öhöm. eeeeeee.

- Fazla madımak yediği için, yedek kulübesini tekmeleyen, madımağı burnunda teknik drektör Bülent Uygun, Şampiyonluk bize uygun, demiş. HE HE HE. Kartal kekliği sever.

- GS Başkanı, Adnan Polat demişki: Tezgaha geldik. Federasyon bize tezgah kurdu. Vıışş, elede ola. Torpah başan. Geveli. Baroşu, Toroşu, Lingoyu, alacağına, iki tene emekli hakem alaydın.

Şimdi haberler: Fener Ronaldinyo yu alacakmış. Bence olmaz. Bu günkünden daha kötü durumlara düşerler. Angelina Jolie, daha bir uygun olur. Kulübede otursun yeter. Brad Pitt'i de cim bom alır, ezeli rekabet devam eder. Derbilerde ne olur, bilemem. Erman hocaya sormak lazım. Ne de olsa kabzımal.

Başbakan yardımcılığına terfi ettirilip, maraşal olan Bülent Arınç, MGK toplantılarına katılacakmış. Yararlı olur. Paşalara savaşmayı öğretir. Yalnız kendisine tavsiyem odur ki, kapıya yakın otursun. Arada bir, teneffüse çıkıp, mesir macunu atıştırsın. La havle.

Fazla madımak atıştırıp, yedek kulübesini tekmeleyen, madımağı burnunda teknik patron, Bülent Uygun, şampiyonluk bieze uygun, demiş ve kapıyı tekmelemiş. Madımak bir ottur. Kartal keklik sever. Keklik düz ovada avlanır. Madımak bol ekmekle yenir. Daha 39 fırın ekmek lazım.

GS başkanı Adnan Polat, "tezgaha geldik, federasyon bize tezgah kurdu" demiş. Ne tezgahı, torna mı, tesfiye mi, dokuma mı, belirtmemiş. Vıış, elede ola oğul. Baroşu, toroşu, geveni alacağına, iki tene emekli hakem alaydın. İstanbulun havası sana yaramamış. Yaylaya çık. Soğuk suyundan iç. Kekik topla. Kendine gel. Baroşu tooroşu, ardası hovardası sana ne lazım. Ya get işine.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..