Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '20

 
Kategori
Felsefe
 

Saygı Sevgi

Size saygı duymayan insan sizi sevmediğini bilmelisiniz. Ses yükseltmek bile saygısız olduğu bilinmeli ve. saygının bulunmadığı yerde asla sevginin oluşamayacağının da altını çizelim.

Sizi en çok, en sevdiğiniz kişi veya kişiler üzer ve acı verir canınızı yakar unutmayınız.

Eğer olumsuz durumları bile olumlu duruma dönüştürmeye çalışan her hatayı affeden ve hayata pozitif bakan bir yapıya sahipseniz sevdiğiniz insan tarafından her an canınız yanar acı duyabilirsiniz demektir çünkü bundan emindir o; ´nasıl olsa affeder, unutur ve tekrar iyi oluuruz´..

Siz siz olun önce kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz (megolamanca değil). Kendinizi severseniz başkasını koşulsuz sevip sevmeyeceğinize karar vermenizde kolaylık sağlayacaktır diye düşünüyorum çünkü siz herkesten daha özel daha biriciksiniz daha değerlisiniz.

Sizi, en yakınınız veya aile bireylerinden biri dahi olsa sizi üzer veya acı verirse asla vaktinizi harcamamanızı öneririm. Hele beklentisiz iyilikleriniz olmuş ve bisiklet satın alabilecek donanıma sahip iken kendisini otomobil satın alabilecek donanımla donattığınız kişi tarafından size saygısızlık yapılırsa hiç ama hiç vaktinizi harcamayınız derim, değmez çünkü.

Benden söylemesi..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..