Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '12

 
Kategori
Siyaset
 

Sayın bakan ne anlatmak istiyor?

Şimdi nereye geldik?

Ülkemizdeki yabancılar andımızı her sabah söylüyoruz diye rahatsızlık duyuyorlarmış!z. Bunu sayın bakan söylüyor. Hatta konuyla ilgili mektup yazmışlar, bu yabancılar. 

Ne yapalım?

Halk bunu tartışmalı.

Sayın bakan, bu yabancıları rahatsız eden benim Türküm, doğruyum, çalışkanım demem mi? Büyüklerimi saymak, küçüklerimi korumak demem mi? Varlığım Türk varlığına armağan olsun demem mi?

Eğer tartışsın dediğiniz Türk Milleti ise bu millet bunun neresini tartışacak? Bizim Türk olduğumuz yanlışmış mıdır? Benim varlığım Türk varlığına armağan olmıyacaksa kime armağan edebileceğiz?

Halk bunu tartışsın dediğinizde bu halk kimdir, nedir, açıklamanız lazım gelir.

Bu memlekette üçbeş yabancının cesaret gösterip böyle bir problem yaşadığını varsayıp ortaya koyarken birgün yabancı dediğiz insanlara şunu sorabildiniz mi: Türkiye dışında yaşayan vatandaşlarımız böyle bir dilekte bulunsalardı, sizin hükümetiniz ne karar verirdi?

Samimi olarak verilecek cevap, adamlar dinlemezlerdi bile.

Sayın bakan Hüseyin Çelik' e şöyle bir soru soralım: Bu yabancılar "ezan" sesinden rahatzsız olduklarını Hırıstiyan veya başka bir dine mensup olduklarını söyleyerek size gelselerdi  cevabınız ne olurdu?

Gönül rahatlığı içinde halk tartışmalı diyebilir miydiniz?

 
Toplam blog
: 202
: 306
Kayıt tarihi
: 10.03.11
 
 

BİR DUAMIZ BİR DUYANIMIZ OLSUN YETER ..