Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Seks İçin En Uygun Saat 06.00

Seks İçin En Uygun Saat 06.00
 

Resim de Habertürk'den alınmıştır.


İngiltere'de insanın hangi saat diliminde ne yapmasının daha uygun olduğu araştırıldı.

Sonuç: Seks için en uygun saat sabah 06.00, spor içinse 17.30.

Parantez içindeki yorumlar bana aittir. Kalan kısmı HaberTürk(*) gazetesinden alınmıştır.

***

06.00 Seks için en uygun saat. Çünkü vücutta östrojen ve testosteron hormonları bu saatte en yüksek seviyelerine ulaşıyor. (O saatte, hangi akıllı tatlı uykusundan uyanacak merak ettim. Tabi tren yolunun yakınlarındaki yerleşim yerlerinde bir ihtimal. Aksi halde evin erkeği evin kadınından okkalı bir depik yiyebülü:)))

07.00 Kahvaltı saati. Çünkü vücut en çok bu saatte aç oluyor. (Lafımız yok)

07.15
Vitamin alın. (Az önce kahvaltı yaptık ya. İlla üstüne vitamin mi alacağız. Mesela kimisinin sevgisi vitamin gibidir. Onu alalım:))

07.30 Dişlerinizi fırçalayın. (makul ve mantıklı)

08.30 İşe gitmeden önce biraz gün ışığı alın. Çünkü vücudunuzun bütün gün D vitaminine ihtiyacı olacak.( İşe gitmek için bu saate kadar bekleyebilen var mıdır? Bir iki istisna hariç bilmiyorum)

10.00 Zor problemleri çözün. Çünkü bu saat en uyanık olduğunuz, kafanızın en dinç olduğu saat. (Demek ki inşaat işçisi duvarın içerisinden geçebilecek elektrik tellerinin akerdeon yapabilme ihtimalini sevme aşamasına gelebilir. Demek ki balıkçı Dursun en zor balıkları bu saate denk getirerek yakalayabilir.)

11.00 Tuvalete gidin. Çünkü böbrekleriniz en çok bu saatte çalışır. (Şu saate kadar gitmediyseniz artık gerek yok, en yakındaki hemodializ merkezine yönelin :))

13.00
Öğle yemeği vakti. Sindirim sistemi bu saatte çok düzenli çalışmaya başlar. (eh işte)

13.30 Önemli mailleri gönderin: Glasgow ve Palsley Üniversitesi'nin yaptığı araştırmaya göre, gün içinde insanların üçte birinden fazlası ''e-posta'' stresi yaşıyor. (Blogçular da bloglarını bu saate denk getirebilir demek.)

15.00 Yürüyüş yapın. Bu saatlerde yine vücudunuzun oksijene ihtiyacı olabilir. (Mesela AVM çalışanı iseniz katlarda yürüyün, bol bol, sorarlarsa doktorum önerdi dersiniz :)))

16.00 İğne saati. Beyninizin ağrıyla mücadele edebileceği en iyi saat. (Bunu anlamadım işte. İğne yaptırmak için mi bu saati bekleyeceğiz yoksa bu saatte iğne yaptırmana gerek yok şu saatte kesin Nirvana’dasın mı anlayacağız:)))

17.30 Egzersiz yapın. Kaslarınız en fazla bu saatte çevik. (Daha az önce yürüdüydük. Ayıp olmuyor mu bu kadar spor:))

18.30 Ayakkabı satın alın. Ayaklarınız şiş olacağı için daha rahat bir ayakkabı alırsınız. (Erkeklere kötü haber! Artık hergün bu saatte kendilerini bir ayakkabı mağazasında çile çekerken bulabilirler. Elbette karıları için yahu :))

19.00 Kırmızı şarap için. Karaciğer bu saatlerde alkolden daha az etkilenir. (Sonra trafikteki çevirmelerden kaçacak delik arayın. Bence bu stres karaciğerin etkilenmesinden daha kötü etki yapar :))))

19.30 Bünye açısından akşam yemeği için en ideal saat. (Annelere bu laf:))

21.30
Yatağa girin. Yatmadan 1 saat önce sakin bir ortamda kalmayı tercih edin. (Sonra da konu komşuya madara olun. “Duyduk ki senin ki tavuk gibi erkenden yatıyormuş” sorularıyla eşinizi muhatap bırakın. Gecenin yarısı uykunuzu almış bir şekilde uyanıp sabaha kadar ne yapsam diye kara kara düşünün. Daha 06’ya da çok var. Seks için! :)))

***
Adamlar önermiş işte. Uyup uymamak size kalmış.

Zaten bu yazıyı okuyanları sadece ilk satır ilgilendirir sanırım.

Durun durun hemen savunmayın kendinizi.

İlk satırda öyle kötü bir şey yazmıyordu; “İngiltere'de insanın hangi saat diliminde ne yapmasının daha uygun olduğu araştırıldı” demiştik :))))

Murat HACIOĞLU

W E B B E N


(*) Habertürk

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..