Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '10

 
Kategori
Astroloji
 

Semavii’den 2011 burç yorumları

Semavii’den 2011 burç yorumları
 

HOŞGELDİN 2011


Genel olarak burçlara neler getirecek 2011?

2011 öz burcu ve yükseleni öncü burçlarda olanlar için daha önemli bir yıl olacak yani Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak için. Hayatlarında değişim için ve yeniye yer açmak için bazı eskilere veda etmeleri gerekecek.

Koçlar yeni düzen kurup bu düzen içinde paylaşmayı öğrenecek ve ilişkilerinde seçici olmayı öğrenecek. Çevreleri farklılaşıp gelişecek. Kimi Koçları köklü bir meslek değişimi bekliyor. En önemlisi de hızlı bir kişilik değişim sürecine girecek olmaları. Bu kimi Koçları uzak diyarları gezmeye, keşfe sevk edecek. Yepyeni şeyler yapmak isteyecek ve kabına sığmamaya başlayacaklar.

Yengeçler hayatlarına giren zorlayıcı yenilikleri kabul etmek zorunda. Biraz davetsiz misafir gibi gelen ve sorumluluklarını artıran yenilikler kaçınılmaz çünkü. Ama öte yandan yeniliklerin getireceği yeni güzelliklerin de farkına varmaya başlayacak. Yani önce istemeden “evet” dedikleri yeniliklerin kendilerine başka güzellikler katacağını fark edecekler bir süre sonra. Kimi Yengeçler için de erken gelen bir statü ve başarı görünüyor. Hazır olmadıkları bu itibar artışı onları çok farklı tecrübelere sevk edecek. Yengeçlerin başında doğanlara biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini söyleyebilirim. Transit Plüto’nun etkisiyle, onlarda yeni bir bilinç oluşum süreci veya bilinç uyanışı önce biraz dibe vurmakla başlayacak gibi. Esnek olur ve gerçekleri çabuk kabul ederlerse zor zamanları fırsata dönüştürebilirler.

Teraziler hayatlarının iplerini eline almayı öğrenecek. Bunun için bazı radikal adımlar atacaklar. Kimisi evlenecek, kimisi gidip başka kentte yaşamaya başlayacak, hatta kimisi yurt dışına yerleşme kararı alacak. Yepyeni insanlarla tanışıp yeni, farklı ortamlara girecekler, kendilerini bu yeni çevreye kabul ettirme gayreti içinde olacaklar. Kimisi başarı ve zaferlerini kutlayacak, yeni çevreye kendilerini kanıtlayacak ama kimisinin de hakkı yenecek gibi. Bebek sahibi olmak isteyen Teraziler için uygun bir dönem. Teraziler sağlığına önem versin yıl boyunca.

Oğlaklar ciddi bir kişilik dönüşüm süreci içinde. Bitmesi gereken alışkanlıklarına, huylarına veda etmek zorunda ve yenilenecek kişiliklerine uygun alışkanlıklar kazanmak zorunda. Bunu yapmazlarsa, inat ederlerse yıkıcı olaylar kaçınılmaz olur. Ve psikoloğun kapısını aşındırmak zorunda kalır. Pozitif yenilenmeyi içlerine kabul eden Oğlaklar gizli yeteneklerini, içlerindeki cevherleri keşfedecek ve adlarından bahsettirecek. Yılın ikinci yarısı kişilik dönüşüm mücadelesini daha kolay, daha pozitif bir rotada devam ettirebilecekler. Yeni sorumluluklar bekliyor Oğlakları ayrıca.

Sabit Burçlar olan Boğa, Aslan, Kova ve Akrepler ruhlarında veya düşüncelerinde uyanan hareketlenme ve yeni isteklerle kıpır kıpır olacak. Bu bazen tatlı kıpırdanma bazen huzursuz bir kıpırdanma şeklinde olacak. Ve daha önceki transitlerin getirdiği değişimleri, yenilikleri sindirmekle ve onları büyütmekle meşgul olacaklar yıl boyunca.

Boğaların içi içine sığmayacak. Yeni duygu ve umutlar yükselecek içlerinde. Kimisi hayatlarında bir ilk gerçekleştirecek, mesela yurt dışına gidecek. Kimisi yeni bir aşka yelken açacak ama başta bu biraz gizli aşk şeklinde olacak. Kimi Boğalar devam eden aşklarını evliliğe taşıyacak yılın ikinci yarısında. Boğaların genelde yılın ikinci yarısında hayatları daha canlı olacak, çevresi genişleyecek. Toplumda itibar ve önemleri artacak. Sağlık bakıma önem vermeyi öğrenecek Boğalar ayrıca.

Aslanların bir hayali gerçekleşecek 2011’de. Kiminiz sanki bir yol hazırlığında. Kimisi de hayat tarzına yenilik katacak şeylerle meşgul. Bebek sahibi olmak isteyen Aslanlar artık beklemeyeceksiniz. Yeni bir ev almak isteyen veya bir tatil beldesinde yazlık almak isteyenler için çok uygun bir sene. Kimi Aslanlar da yeni meslek, iş ve onun getireceği yepyeni tecrübelerle meşgul olacak. Yıl hızlı geçecek sizin için.

Akrepler biraz geriye çekiliyor, içsel, ruhsal bir temizlik dönemi var. Değişen gündelik hayatlarına adapte olma süreci içindeler. Kiminiz bu sene evlendi kiminiz de gelecek sene evlilik planı içindesiniz. Başkasının yani eşin ailesiyle ilişki kurmak, bir evi, hayatı paylaşmayı öğrenmek tecrübesi meşgul edecek sizi. Evli Akrepler de kendilerine ve ailesine ve yakın akrabalarına daha fazla zaman ayıracak. Kimi Akrepler de bu sene başlayan bir işi büyütmekle meşgul. Yılın ikinci yarısı güzellik, bakım ilgi alanınız olacak.

Kovalar kariyer peşinde. Ancak bilinçaltınızdaki bazı dogmalar bu kariyer tırmanışınızda yolunuza engeller döşemekte. Anlayacağınız bilinçaltı temizliğinin zamanı gelmiş sizin için. Bu vesileyle, kiminiz yazıya merak saracaksınız boş zamanlarınızda, kiminiz iletişim araçlarını daha fazla kullanmaya meyledeceksiniz. Bir taraftan kariyer mücadelesi devam ederken, öte yandan, ruhunuzu dolduran şeylerle meşgul olacaksınız. Aşk bekleyenler biraz çatışmalı ve bol tutkulu aşka hazır olsun derim.

İkizler Yay, Balık ve Başaklar Mart 2011’den sonra biraz daha rahat nefes alacaklar çünkü epey zamandır yıldızlar onları çok zorladı, çok mücadelelerden geçirdi, dinlenmeyi hak ettiler. Çabalarının meyvelerini almayı hak ettiler. Çift karakterli dediğimiz bu dört burç geçmiş çabalarına paralel olarak bazı hayallerini gerçekleştirmenin hazzını yaşayacak.

İkizlere yenilenen idealler, amaçlar ve buna paralel olarak yeni çevre görünüyor. Kendi inisiyatifleriyle aldıkları/alacakaları kararların somut gidişatını gözlemek, somut çabalarla girişimlerini büyütmek, meslek çevresinde itibarını artırmak önem kazanacak onlar için. Kimi İkizler başarılarıyla kendini daha geniş bir topluma tanıtma imkanı bulacak. Çok verimli, ayakları yere basan ve tatmin edici bir sene olacak. Yıl sonunda evle ilgili düşüncelere yönelecekler. İkizler ani operasyon gerektiren sağlık sorunları için dikkat etsinler. Kimi İkizler de, bir yatırım veya bir maddi gelirden fedakarlık yapmayı göze almak zorunda kalacak. Ee, hayat hep iyiyi vermez, bedeller mutlaka vardır.. Bu da hayatın bir parçasıdır.

Başaklar güçlenecek, yeni maddi alanlar yaratacak kendilerine. Daha uzun vadeli hesaplarla meşgul olacak ve bu arada kariyerde önemli insanların desteğini alacak. Kimi Başaklar bu sene kendi işlerini kurma girişimine soyunacak, bu vesile ile yurt dışı temasları başlayacak. Kimi Başaklar da var olan işlerinin yanı sıra farklı bir alana el atıp kendilerini daha geniş kitleye gösterme imkanı bulacak. Büyük düşünecek Başaklar. Sene sonlarına yakın burcunuza geçecek olan ve geri pozisyonlar yaparak Temmuz 2012’ye kadar burcunuzda kalacak olan transit Mars adınızdan bahsettireceğinizi, çevrenizin ilgi odağı olacağınızı göstermekte. Para konusunda daha istikrarlı olacaksınız. Bekar Başaklar, sanki sonbahar sizin zamanınız olacak gibi. Yılın ikinci yarısı ufkunuz yükselip genişliyor, anlaşılan yıldızlar sizi yükseltmeye kararlı.. Bir hayali gerçekleştirmek için ise özellikle yılın ikinci yarısı çok elverişli.

Yaylar çabalarının ödüllerini alacak, öne çıkacak ve kariyerlerinde önemli bir aşamaya gelecek. Ve sonbahara doğru çok önemli bir hayalleri gerçekleşecek. Evlenmek veya bebek sahibi olmak isteyen Yaylar durmayacak. Yaylar para konusunda yıl boyunca zaman zaman sorun yaşayacak gibi. Aslında bu kendilerinden değil, işbirliği yaptığı kişilerden kaynaklanacak gibi. Ama merak etmesinler bu konuda çark yılın ikinci yarısında sizden yana dönecek.

Balıklar ama iyi ama kötü sonuçlansın, mücadele alanlarında kesin bir dönüm noktasına varacak. Her şeyden önce yepyeni bir hayatın tadını çıkarmayı öğrenecekler. Geçen senelerde epeyce köklü yenilikler yaptılar, şimdi bu yenilikleri pekiştirmekte sıra. Ayrıca Balıklar sene sonu gibi bazı yakınlarının mutluluğu ile sevinecek. Yıl boyunca bir ruhsal sorgulama süreci içinde olacak, bu vesile ile, hayatlarından birini çıkarabilecek. Kimi de eskimiş yargıları çöpe atacaklar. Para bakımından yıl boyunca şanslısınız. Bazı Balıklar ameliyat süreci yaşayacaklar gibi. Ama merak etmeyin, bu iyileşmek için gerekli bir operasyon.

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..