Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '10

 
Kategori
Öykü
 

Seni Seviyorum

Seni Seviyorum
 

Yine o sabah baş ağrısı ile uyandı. Tutuldum herhalde dedi sevgilisine. Kalktı ılık bir duş aldı. Kıyafetlerini giyerken hadi dedi kalk yürüyelim sahile kadar orada bir şeyler yeriz. Temiz hava iyi gelir belki. Aslında tam bir haftadır başı durmadan ağrıyordu. Korkmaya başlamıştı öleceğim diye düşünüyordu ağrısı arttığı zaman. Sevgilisine de anlattı ama oralı olmadı adam geçer dedi.

Beraber el ele deniz kenarına indiler. Havayı soludu, mis gibi iyot ve çam kokusu. Bir anda kendini daha iyi hissetti.

Çaylarını yudumluyorlardı;

Kadın

- Bu ay geciktim sevgilim;

Adam

-Çok ilaç kullandın ondandır.

-Sanmıyorum

-Eee ne olabilir ki başka.

-Hamile olabilirim belki. Geçen ay çok içmiştik hatırladın mı o geceyi,

-Yok kızım yaa valla çocuk sarhoş doğar.

-Ben yinede bu gün doktora gideyim test yaptırayım istiyorum. Benimle gelir misin?

-Bu gün işim var sen git bana sonucu haber verirsin.

Kadın hüzünlendi. O sevgilisi ile gitmek istiyordu aslında ama ısrar etmedi. Adam ise endişelendi. Bir ayı aşkındır başkası vardı hayatında ve aslında ayrılmayı düşünüyordu. Aman dedi adam içinden napalım bakarız hal çaresine.

Kahvaltıdan sonra birbirlerini öperek ayrıldılar. Kadın önce iş yerine gitti biraz oyalandı ama hem başının ağrısından hem de hamile olup olmadığını merakından çalışamıyordu. İşyerinden çıktı gördüğü ilk polikliniğe girdi. Hamilelik testi yaptırmak istediğini söyledi. Kan verdi idrar verdi. Aman dedi içinden ne zor bu kaba işemek. Öğleden sonra gelmesini istediler. İyi de oldu karnı fena halde acıkmıştı ve acil kahve içmek istiyordu. Hemen köşedeki kafeye oturdu. Yemeklere bir göz attı sipariş verdi. Arkasından güzel bir türk kahvesi içti. Oldu olası granül kahveyi sevmezdi. Saatine baktı daha erken diye düşündü hesabı ödedi.

Vitrinlere bakarak yürüyordu. Bebek ürünleri satan bir mağaza gördü. İçeri girdi. Küçücük elbiselere patiklere bakarak ne kadar zaman geçirdi bilmiyordu. Satıcı kadının sesi ile kendine geldi. Gözleri yaşlarla doluydu. Kadın bir şey söylemedi. O sırada telefonu çaldı telefondaki adam az önce gittiği klinikten arıyordu. Sonuçların çıktığını istediği zaman gelip alabileceğini söyledi. Sanki adam sonuç pozitif demiş gibi sevindi satıcı kadına gülümsedi ve hızla oradan ayrıldı.

Klinikten içeri girdiğinde sesi de elleri kadar titriyordu. Genç kadın doktorun onu beklediğini söyledi. Doktorun yanına girdi. Doktor kendisinden bir hayli genç ve güzel bir kadındı. Oturdu. Doktorun yüzünde insana huzur veren bir gülümseme vardı. Kalbi hızla atmaya başladı. Doktor sonuç pozitif dedi. Başı dönmeye başladı her yer karardı.

 
Toplam blog
: 16
: 1017
Kayıt tarihi
: 07.07.10
 
 

Okuma meraklısı. Elinden geldiğince yazmaya çalışan. gündemi takip etmeyi seven. Ve bir anne.....