Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '15

 
Kategori
Güncel
 

Şeriatçıların, pedofili sevdası !..

Şeriatçıların, pedofili sevdası !..
 

net'ten...


Bir yetişkinin cinsel ergenliğe ve olgunluğa gelmemiş çocuklara cinsel istek duymasına pedofili denilmektedir. Pedofili bizim ülkemizde sübyancılık olarak da isimlenir. Kadın veya erkek bu eylemi yapmakta fark etmiyor; fakat pedofili erkekler arasında daha yaygındır. 

.....

Dünyada İslam adına ortaya çıkan, sevgiden, merhametten uzak, bilim, sanat, güzellik ve estetiğe karşı olan, savaşlar çıkaran, zulüm yapan, öldürme ve kan dökme peşinde olan Müslüman modeli(?), bir kısım insanların İslam dini hakkında yanlış bir kanaat sahibi olmalarına sebep olmaktadır.

Onlar, Müslümanlık adına ortaya çıkarılan yobaz zihniyeti, İslam zannetmektedirler. Bu kan dökücü vahşi sistemin, gerçekte İslam ile ilgisinin olmadığını, hatta İslam’a tamamen muhalif bir yaşam şekli olduğunu bilmemekte, yobazların anlattıkları ve yaşadıkları bu modeli İslam dini zannederek bundan ürkmektedirler. Gerçek İslam ve Müslümanlık ise Allah’ın Kuran’da bildirdiği, Peygamberimiz (s.a.v.)’in tefsir ettiği İslam’dır. Bu nedenle çok şefkatli, sevgi dolu, koruyucu, asil, sanata, estetiğe, güzelliğe, temizliğe, nezakete çok değer veren İslam anlayışının en ideal yaşam şekli olduğunun bilinmesi çok önemlidir.

....

Hurafelerle beslenmiş ve kendine İslam Alimi süsü veren kara cahillerle Müslümanlık derin yaralar almaya devam ediyor... Bu türlerin sapıklık derecesindeki eylemlerini (Pedofili ) din simsarlığıyla, kitabina uydurma hevesleri vicdan sınırlarını aşmıştır artık.

...

Buyrun şu rezalete bakın...

....

Öksüz veya yetim kız çocuğu ortada kalmış...

Korunmaya muhtaç...

Devlet, bu durumdaki çocuklara kol kanat olmakta zorlanıyor...

Vicdan sahibi bir adam, bu kız çocuğunu evlatlık alıyor...

Eşi ve diğer  çocuklarıyla birlikte doyuruyor, büyütüyor, okutuyor...

Evlatlık olan kız çocuğunu kendi evladından ayrı görmüyor...

Kendi çocukları gibi seviyor...

Yetim kız, barındığı ailenin bir ferdi oluyor...

Evin annesine anne; babasına, baba diyor...

Bir gün geliyor... Diyanet ucube bir fetva veriyor...

-13 yaşına gelen evlatlık kızla, evin reisi evlenebilir...-mealinde yorumlar yapılıyor.

Adamın kafası karışıyor... Bir toplantıda müftü efendiye soruyor...

Bu dinimizce caiz midir ... Nasıl olur...vs...

Fetva, 13 yaşındaki evlatlık kız çocuğuyla  evlenebileceği yönünde çıkıyor...

Adamın dünyası şapşallaşıyor... Eşinin de izniyle bu çocukla evlenmek istiyor...

Fetva ve imam onun garantörü...

Cehennnem korkusu da siliniyor...

Kız çocuğu henüz 13 yaşında... Sesi çıkmıyor...Hayır diyemiyor...

Adam evlatlığıyla gerdeğe giriyor...

....

Yeni evliler... Bir türlü çocukları olmuyor...

Evlat hasretini dindirmek için yuvadan bir kız bebeği yasal yollardan alıp büyütüyorlar...

O çocuk, o evin bir evladıdır artık...

Kız çocuğu büyüyor serpiliyor... 13 Yaşına geliyor...

Adamın eşi ölüyor... Adam dul kalıyor...

Evlenmek için kadın arıyorken bu fetva geliyor önüne..

Bu fetvaya dayanarak,13 yaşındaki evlatlığıyla evlenmeye kalkışıyor...

Kız çocuğu henüz 13 yaşında ... itiraz edemiyor...-Baba -dediği adama karşı gelemiyor...

Adam, evlatlığıyla gerdeğe giriyor...

....

Nerede oluyor bu ucube hadise...

İran'da... Hatta yasalaşıyor...

Diğer Şeriatçı Müslüman ülkeler de bu fetva paralelinde -eyleme- geçiyorlar...

Daha önce şeriata sığınıp eylemlerdeydiler zaten...

Şimdi sıkı dururn !..

Ülkemiz diyanet işleri sorumlusu da buna cevaz veren fetvada bulunuyor...

...

Allahım aklımıza mukayyet ol...

İşte fetva..İşte garabet... İşte rezalet... İşte ucubet...

Aklı selim bir Müslüman buna nasıl razı olur...

Müslüman dediğimiz ülkelerde olan bu cinsel rezaletleri ibretle izlerken ...

Bir de bizim aklı evvel ahlak yoksunları, din simsarları Kutsal Ayetleri, bu uğurda yorumlamazlar mı...

Halbuki Kuranda açıklanan ayet hükümlerinin hiç birinde, -13 yaşındaki evlatlıkla evlenebilirsin- diye bir açıklama yok...

...

QUO VADİS...

...

Kaynak :DİYANET FETVASI...

http://www.youtube.com/watch?v=FzXYYw_M-i0

...........

Şimdi,  basından alınan kaynak bilgileri, -tıpkı basım- okuyalım...

-TALAK SURESİ.ayet..4 - Kadınlarınız içinden âdetten kesilmiş olanlarla, henüz âdetini görmemiş bulunanlardan eğer şüphe ederseniz (iddetlerinin nasıl olacağında tereddüt ederseniz), onların bekleme süresi üç aydır. Gebe olanların bekleme süresi ise, yüklerini bırakmaları, doğum yapmalarıdır. Kim Allah'tan korkarsa, Allah ona işinde bir kolaylık verir.

Bu surede kadınlarınız için den adetten kesilmiş olanlar..DOĞURGANLIĞINI BİTİRMİŞ OLANLAR Henüz adetini görmemiş bulunanlardan...KÜÇÜK OLUP HENÜZ REGL OLMAMIŞ KIZLAR

Açık ve net olarak belirtilmiştir.

'Henüz adet görmeyen' kadınlardan 'nasıl boşanılacağı' anlatılmasının amacı nedir?
Doğal olarak buradan şu sonuç çıkarılmaz mı daha ergenliğe girmemiş kızlarla evlenilebilir ve hatta boşanılabilir.Bekleme süresi dediği hamilemi değil mi anlamındaki süredir.öyleyse kuran da bu ibareyi koyduğun zaman ergenliğe girmemiş kızlarla evlenilebileceği belirtilir.

Boşanmanın esaslarının anlatıldığı bu ayet hayli ilginç bir detay içeriyor. 'Henüz adet görmeyen'(bluğ çağına gelmemiş küçük kızlar) kadınlardan 'nasıl boşanırsınız onu anlatılıyor. Doğal olarak buradan şu sonuç çıkarılıyor; daha ergenliğe girmemiş 9 yaşından küçük kızlarla evlenilebilir ve hatta boşanılabilir! Esasen pedofili diye tabir edilen bu durumda pek şaşılacak bir şey yok, zaten yüzyıllardır İslam'ın egemen olduğu ülkelerde yaşanan bir uygulama. Kurandaki karşılığı da bu ayette kendini göstermiş.

Savaş ganimeti cariyelerin çeşitli insanlarla ilişkiye girmeleri sağlanmaları sonucunda bu hamilelikten doğan küçük kızlarla birlikte olunması nisa 3 de başlamış talak 4 ayetinde sonuçlandırılmıştır.Şeriatın nasıl bir düzen olduğunu gösteren bir uygulama İran’da gündeme geldi. Yasayla babaların 13 yaşındaki üvey kızlarıyla evlenmelerine izin verildi.

.....

İngiliz Guardian gazetesinin haberine göre; İran’da aile reisinin evlatlık kızıyla evlenmesine izin veren yasa değişikliği parlementodan geçti. İnsanlığa aykırı düzenleme, üstelik “çocukların korunmasıyla ilgili” yasada değişiklik yapılarak gerçekleştirildi.

Geçen pazar günü çıkan değişiklik uyarınca, mahkemenin çocuğun çıkarına olduğu yönünde karar vermesi durumunda aile reisi baba, evlatlık kızıyla evlenebilecek.

İran’daki şeriat düzeninin değişmez karar organı olan ve ayetullahlardan oluşan Koruyucular Konseyi de onaylarsa babaların evlatlık kızlarıyla evlenmesinin yolu resmen açılmış olacak.

İran Parlamentosu’ndan İnsan hakları örgütlerine göre, bu yasayla kızlar 13 yaşına kadar erkekler ise 15 yaşından sonra evlendirilecek, pedofili yasallaşacak. Ülkede kızlar babalarının izniyle 13, oğlanlar ise 15 yaşında evlendirilebiliyor.

Londra'da kurulu “İran için Adalet” adlı bir insan hakları grubunun avukatı olan Şadi Sadr, Guardian gazetesine yaptığı açıklamada, “Bu yasa pedofiliyi yasal hale getiriyor ve çocukları tehlikeye atıyor. Evlatlık çocukla evlenmek, İran kültüründe yok. İran’daki ensest olayları, dünya çapındaki diğer ülkelerden ne fazla ne az. Eğer bir baba reşit olmayan evlatlık çocuğuyla evlenir ve birlikte olursa bu tecavüz olur” dedi.

Sadr’a göre İranlı yetkiller evliliklerdeki olası cinsel istekleri azaltmak istiyor. İran’da mevcut duruma göre 13 yaşın altındaki bir çocuk sadece hakim izniyle evlenebiliyor. Üvey evlatla evlenmek ise her koşulda yasak. Bazı uzmanlara göre yasa İslam’a aykırı. İran’daki en etkili yönetim organı olan, parlamentodan geçen yasaları reddetme yetkisi olan Koruyucular Konseyi’nden geçemeyecek.

Ülkede küçük yaşta evlendirilen kızların sayısı ise 900-950 bin olarak tahmin ediliyor. İran genelinde 2010’da 10-14 yaş arası 42 bini aşkın çocuk, sadece Tahran’da ise on yaşının altındaki en az 75 çocuk evlenmişti.-BASIN-

.....

La havle vela kuvvetinnaa...

Dünyaya İslamiyeti böyle lanse edenler, Cehennemlik değil de nedir?..

 
Toplam blog
: 1521
: 1639
Kayıt tarihi
: 23.06.07
 
 

İnsan yontmakla geçti ömr-ü baharı... Güzel ve canlı heykeller yaptı... Kimisinin içi çabuk boşal..