Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Sevdiğini kendine aşık etme büyüsü - En etkili aşk büyüleri

Sevdiğini kendine aşık etme büyüsü - En etkili aşk büyüleri
 

Eşinizle ya da sevdiğinizle uzun yıllar boyunca yaşadıktan sonra artık onun size karşı olan sevgisinde azalmalar hissetmeniz normal. Ya da birini platonik olarak seviyorsunuzdur ve artık bu durumun değişmesi gerektiğini düşünüp ne yapacağınızı bilemiyorsunuzdur. Çünkü karşınızdaki kişinin duyguları size karşı çok fazla değilse bir taraftan sizi reddedebileceği gibi bir de duygularınızla dalga geçebilirler. Böylesine bir durum ile karşı karşıya kalmayı eminim hiçbiriniz istemez.
 
Yola çıkıp karşınıza çıkacak 100 kişiye aşk hayatı ile ilgili ne istediğiniz sorun. Bunların en az yüzde 80’i aşk hayatında kontrol sahibi olmayı isteyecek ancak bunu nasıl yapacağını bilemediği için mutsuz olduğunu söyleyecektir.
 
Aşk Hayatınızı Kontrol Etmek Sizin Elinizde!
 
Konu aşk hayatı olduğu zaman çevrenizde pek çok “uzman” bir anda karşınıza çıkar. Size neler yapmanız, nasıl davranmanız ve konuşmanız gerektiği ile alakalı saatlerce akıllar verir. Siz bunları yerine getirmeyi düşünürken sizden çok daha hızlı olan bir kişi çoktan sevdiğinizi elinizden alır. Hepimizin de bildiği gibi kalbi en fazla acıtan şeylerin başında, kalp kırıklığı gelmektedir.
 
Bu esnada ne kadar pozitif olmaya çalışırsanız çalışın hiç fark etmez, hayata artık eskisi gibi bakamazsınız. Bu uzman olduğunu söyleyen kişiler tekrardan ortaya çıkar ve yeniden size akıl vermeye çalışır.
 
Halbuki sevdiğiniz kişiyi kendinize aşık etmeniz için internetten ya da çevrenizden taktik almanıza hiç gerek yok.
 
Büyü denildiği zaman birçoğunuzun aklına karanlık bir odada oturan garip kişiler geliyor. Bu kişiler sizin anlamadığınız bir şeyleri konuşur, bir şeylere üfler ve bunları size vererek sizin binlerce liranızı alırlar.
 
Siz de her seferinde bunlara inanır, paranızı verir ve dedikleri şeyleri uygularsınız. Halbuki son dönemlerde internette de kendini göstermeye başlayan medyumlar, sizin bu olumsuz halinizi kendileri için kullanırlar.
 
Üstelik onlar bunu yaparken sizin ruhunuz bile duymaz. Çünkü o an aklınız bu durumun doğru olup olmadığını düşünecek tarzda bir psikoloji içerisinde değildir. Yazının sonundaki linke tıklayarak elde edeceğiniz bu kitap ile birlikte artık sevdiğiniz insanı kendinize bağlamanız oldukça kolay.
 
Üstelik bunları yaparken astrolog olmanız, büyücü ya da medyumluk ile alakalı daha öncesinde çalışmalar yapmanıza da hiç gerek yok. Halbuki bu kitapta yer alan şeyleri kendiniz oldukça kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Bunları yaparken hiç kimseye ihtiyacınız olmaz ve bunları yaparken kimselere yaptığınız şeyleri anlatmak zorunda değilsiniz.
 
Siz kitabın içerisinde yer alan şeyleri uyguladıktan sonra eşiniz/sevgiliniz size bağlanacak, yıllardır delicesine aşık olduğunuz kişi kapınızdan ayrılmayacak. Ve daha öncesine size gereksiz şekilde taktikler veren kişiler bu sefer sizden bu sırrınızı almak isteyecek.
 
En önemlisi de artık sizin duygusal çöküntünüzü kullanarak paranızı almak isteyen kişiler ile muhatap olmak zorunda da kalmayacaksınız. Yapmanız gereken tek şey, kitabı alarak sayfaları çevirmeye başlamak.
 
Bir okuyucu yorumu:
 
“İlişkimi kurtarmak adına yapmadığım şey kalmadı. Çevremdeki insanlar ile görüştüm, terapistlerden akıl aldım, piyasadaki tüm ilişkilere dair kitapları okudum. Ancak bunların sonrasında yapmış olduğum her şey ters tepti. Bir gün sevgilim artık benden sıkıldığını söyleyerek beni terk etti.
 
Öyle ki bir dönem kendime ciddi anlamda zarar bile vermeyi düşündüm. Derken karşıma En Etkili Aşk Büyüleri Kitabı çıktı. Daha öncesinde denemiş olduğum binlerce saçma şeyin sonrasında son bir kere daha çabalamaya karar verdim. Ve aslında hayatımda yapmış olduğum en iyi şey de bu oldu. Şimdi benim ağlamalarıma, yalvarmalarıma rağmen acımadan beni bırakan erkek kapımdan ayrılmıyor ve ne istersem onu yapıyor.
 
Üstelik bunların hepsi tek bir kitapla benim oldu."
 
Fulya G.
 
Daha detaylı bilgi için En Etkili Aşk Büyüleri http://askbuyulerikitabi.com/ kitabını incelemeni tavsiye ederiz. İncelemek için TIKLA.
 
Toplam blog
: 36
: 63539
Kayıt tarihi
: 14.12.13
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda felsefe üzerine yüksek lisans yapıy..