Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '10

 
Kategori
Yılbaşı
 

Seviyorum Yılbaşı Hazırlığını!!

Seviyorum Yılbaşı Hazırlığını!!
 

brentsantiago.com


Aralıkta günler kısadır. Hava çabuk kararır, iş çıkışı gece gibidir bir de soğuktur üstüne üstlük. İnsanın canı hemen sıcacık evine gidip battaniyelere sarılmak ister. Ama bunların dışında Aralık ayının çok önemli bir özelliği var. O daaa Yılbaşı!!

Ben aslında kış mevsimini hiç sevmem. Tam yaz çocuğuyum. Sonbaharı bile sevmem. Keşke Ağustos bile gelmese hep Temmuz kalsa derim. Ama işin içine Noel babalaaar, kar taneleriii, gramofondan yayılıyor hissi veren eski Noel şarkıları ve bir şömine hayali girdi mi işte o zaman 'Hallelujah'!!! :)

Sokaklara taşmasa ya da enüz evlere girmese de, yılbaşı ruhu biraz biraz alışveriş merkezlerini sarmaya başladı. Çam ağaçları kenarda köşede belki henüz ama çok geçmeden yolları kesmeye başlayacak. Araya giren Kurban Bayramı'ndan sonra :)

İşte bayramdan sonra ben de kendimi yılın en sevdiğim hazırlığına teslim edeceğim. Ağacımı süslemeye başlıyacağım, alışveriş merkezlerindeki dev ağaçların, geyiklerin çektiği Noel Baba arabasının ve hatta pamuk sakallı Noel Baba'ların keyfini çıkaracağım. Henüz bir yılbaşı planım yok ama onun da çaresine bakacağım tabi ki :)

Şimdilik bu kadar, en çılgın yılbaşı bloglarıyla geri geleceğim :)

Çok yakındaaa :)

 
Toplam blog
: 19
: 1679
Kayıt tarihi
: 03.09.10
 
 

Kendi kendine şarkı söylemeyi, yazı yazmayı, hediye almayı (hatta yapmayı), fotoğraf çekmeyi, her..