Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '12

 
Kategori
Deneme
 

Sevmekten korkma !

Sevmekten korkma !
 

Uzun soluklu sevin sevmekten bıkmasın yürekleriniz, sevdikçe daha da bağlanın kelebekler uçuşsun içinizde, öyle çok sevin ki gittiğinde bile sevginiz bitmesin..

Gerekiyorsa ayrı kalın, ayrı kaldığınızda anlarsınız ne kadar özlediğinizi, sevdiğinizi.  Daha çok bağlanmaktan korkmayın, gidecek endişesi verecektir aşk yüreğine olsun sevin, herşeyin bir sonu vardır.

Sevmekten korkmayın kapatmayın yüreklerinizi, kara bulutlar gelmesin yüreğinize aşkla dolsun onun büyüsü kara bulutları da yok eder.

Bir şans daha verin yitip gidene, geri gelmeyecek olana. Kendiniz için aşka bir şans daha verin açın yüreğinizin kapılarını bırakın dolsun içinize kelebekler.

Onunla birlikte sevin her şeyi,  açacak olan çiçeği, yeni doğan bebeği, onunla birlikte aşkı sevin, aşkı severken kendinizi sevin.

Yeterki gidişlere alışmayı öğrenin, hayatınızın dörtte dördünü ona kurmayın, ona ayarlamayın bozulacak olan saatlerinizi, onu o yokken de sevin. Ansızın gelen fırtınalara alışmayı öğrenin en soğuk rüzgarlarda bile yıkılmamayı bilin.

Aşk ile sarhoş olsun  yüreğiniz bir bakışda kavrulsun, bir bakışta yansın bedeniniz.

Bir bakışına vurulsun gönlünüz içtiğiniz suda bile şarhoş olasınız..

Siz yeter ki çok sevin..

Giden gitmişse hayatınızdan siz yine de sevin, her giden yeni gelecek için hazırlar yerini. Yeni başlangıçlaar sağlam adımlar atabilmek için yüreğini sağlamlaştırır.

Yeter ki yüreğinizdeki sevgiyi kaybetmeyin ve sevmekten korkmayın..

 
Toplam blog
: 195
: 932
Kayıt tarihi
: 09.01.12
 
 

Ben kimim ne yaparım? Aklıma düşeni yazar, gördüğüm kareyi ölümsüzleştirmek isterim. Kulağıma tak..