Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Çorumluyum. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümü mezunuyum. İLO/ İPEC Ankara Sokaklarında Çalışan Çocuklar Projesinde Profesyonel Meslek elamanı (Sosyal Hizmet Uzmanı) kadrosunda proje süresnince görev yaptım. (1995-1997) Türkiye'de Sokakta ki çocuk konsunda mesleki çalışma yapan ilklerdenim. Halen Yur..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Üniversiteli olmak

Sınava hazırlanan öğrencilerin korkusu ve başarısı matematiktir. Şu anda tüm sınavlarda matematik başarı sıralamasında çok etkili olmaktadır. Bir sözel öğrencisi bile arkadaşlarına matematik alanında çözdüğü sorularla fark atmaktadır. Sınavda ki soru sayısı eşit olunca matematik belirleyici olmakdır. Öğrenciler matematiği seviyorlar ise başarıyorlar. Matematiği sevdirmek ise öğretmenle birebir ilgili. Ben şu ana kadar matematik öğretmenimi sevmiyorum ama matemetiği seviyorum ve başarıyorum diyen bir öğrenci görmedim. Eğer öğrenci matematik öğretmenini sevdi ise matematiği de seviyor ve başarıyor. O halde öğrencilerin sınavlarda başarılı olmasında siz matematik öğretmenlerine çok iş düşüyor. Bunun bilincinde olduğunuzu düşünüyor; size ve öğrencilerinize başarılar diliyorum.

04 Mart 2011 11:19
İsminin Elif'iyle

Dostluğa Güzele Selam. Şiiirlerini görmek ne güzel. Saol. buunla kalmasın bekliyoru devamını . Dost vurgununuda istiyoruz.

21 Şubat 2008 10:43
Biraz dinler misin ruhum?

Yazınızı okudum ve çok beğendim. İnsanlarımızın bu konuda çokkkk ama çok acilen eğitilmeye ihtiyacı var. Evlenmeden önce insan olmayı insanca yaşamayı öğrenmeye ve öğretilmeye ihtiyacı var. Hani bir şiir varya ; herşeyi öğrendik te insanca yaşamayı öğrenemedik diye. ( Şiiri bulursam gönderirim) işte öyle birşey. Galiba Yunus EMRE, Mevlanaya ihtiyacımız var.

20 Şubat 2008 20:28
 
Toplam blog
: 3
: 672
Kayıt tarihi
: 08.02.08