Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Şikeci Fenerbahçe (!)

Şikeci Fenerbahçe (!)
 

işte aynen böyle kızgınız son günlerde.. yazılanlara, çizilenlere..


Çok pis takımdır bu Fenerbahçe. Dürüstçe yarışmak nedir, hiç bilmez.. İlkokul çağındaki çocukların mahalle arasındaki oyunlarda yaptığı gibi, yenilince hemen hile yapar.

Kendi hakkıyla hiç galip gelemediğinden de hile yapmayı gelenek haline getirmiştir. Şike, teşvik primi, hakem satın almak başlıca hobileridir. Hatta yapılan analizler sonucunda galibiyetlerinin 2/5'ini hakem kararlarıyla, geri kalanın yarısının 3/4'ünü rakip takımın kalecisini satın alarak, geri kalanını da çeşitli terbiyesizliklerle elde ettiği anlaşılmıştır. Çünkü bu yolları kullanmasa ligde 34'te 0 yaparak küme düşmesi kaçınılmazdır..

"Ne saçmalıyor bu salak" demeyin. Bir göz atın son birkaç haftanın spor haberlerine. Son birkaç hafta derken mevzuyu biraz açalım. Fenerbahçe ligde lider olduğundan beri yazılanlara, söylenenlere bir bakın. Sıralamada gerilerdeyken kazandığımızda sıkıntı yoktu ancak liderliğe yükseldiğimizden beri; kaleci mi satın almadık? Hakemle maç mı kazanmadık? Ankaragücü'nün futbolcusuna şike teklifi(!) mi yapmadık? Yahu adamlar şut bile çekemedikleri maçın sonunda bile hakeme saldırdılar daha ne olsun?

Bu satırları Ankaragücü maçına dakikalar kala yazıyorum. Ve galibiyetimiz halinde ne çıkaracaklarını tahmin edebiliyorum. Çünkü Ankaragücü yöneticileri 2 haftadır verdikleri demeçlerle bu maçı şimdiden hakkımızla kazanamayacağımız izlenimini vermeyi başardılar, hepsini kutluyorum.

Ve en büyük dileğim de hakemin lehimize sonuca etki edecek bir hata yapmaması, hatta mümkünse tüm takdir haklarını rakip takımdan yana kullanması. Belki o zaman boş beyinler hayali senaryolar üretmekten vazgeçip akıllı uslu konuşmaya başlarlar. İzleyip görelim.

Şimdilik hoşçakalın..

 
Toplam blog
: 8
: 941
Kayıt tarihi
: 02.05.10
 
 

21 yaşında ve üniversite öğrencisiyim.. Aynı zamanda bir telekomünikasyon firmasında teknisyenim.. F..