Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '11

 
Kategori
Tıp
 

Şimdi Hekimler de Haklı

Şimdi Hekimler de Haklı
 

Rantiye sadece emlakta, arazi ve arsa da yok; şimdi nerede para, kar var rantiye orada. Ticaret ya herşey mübah, İnanıyorsun ya sen üstünsün günahların affolur. Sömürebildiğin kadar sömür.

Geçmiş yıllarda gerçekten insanı metalaştıran doktorlar çoktu, ancak şimdi doktorları da metalaştırıyorlar. İnsanlıktan çıkarılan doktor insanı tedavi edebilir mi?

Tevekkeli değil, SGK lı vatandaşların özel hastanelere muayene yolunun açılmasında bir hin lik var diye düşünmeden edemiyoruz. Neden? Çünkü Anadoluyu gözlemlediğiniz zaman hastanelerinde belli sermaye gurupları tarafından hastane zirlileri ile bağlandığını anlıyorsunuz.

Bir bakıyorsunuz aynı hastane tabelalarının Ülkenin dört tarafında asıldığını fark ediyorsunuz. İlk akla gelen ah ne güzel. sahiplerini öğrendiğiniz de fısıltı bilgilerine göre alakasız ve de dini inancı kimseye birakmayanların tekeline girmiş.

Sağlık serbest ve liberal düzene uysun diyenler, özel muayenehanelerin de kapanması için çalışıyor.

Bunda maksat ne olabilir fazla ayrıntıya gerek yok; rabbena hep bana insanların sağlığından gelecek rant çok ballı herhalde.

Gerisini okurlar tefekkürle bulsun. İşte Yarın 13.03. 2011 pazar günü hekimler ve sağlık çalışanları Ankara'ya yürüyecekler.

Haa şimdi hatırladım sağlık çalışanları dedim de Şimdi bu dünya sevdalısı yeni mümin tipleri özel hastanelerle doymuyor taraftar yandaş oluşturmak için kamunun elindekileri de özelleştirmenin peşinde veya en azından hastane hizmetlerini taşaronlara vermektedir.

Acaba Allah için bir bilanço çıkaran oldumu bu özelleşttirmeye yönelik işlerde devletin zarar ediyor dendiği hizmetlerde ki taşaron karları ile birlikte ihale bedelleri nin devlete maliyeti artı mı eksi mi.?

Neyse doktorlar da panaromik düşünemiyorlar hani;

Ama hiçbirinin aklına Silivri’de yatan iki doktor gelmiyor.
Prof. Dr. Erhan Kansu…
Prof. Dr. Cengiz Kılıçer…
Onlar unutuldu sanki…Vede tutuklanmalarına neden olan Prof. Dr. Haberal.

Global düşünemezseniz, globalizmin altında kalırsınız.

 
Toplam blog
: 376
: 1841
Kayıt tarihi
: 06.07.07
 
 

Hayat herkes için aslında yalnızlıktır. hiç kimsenin doğal garantisi yoktur. (Günlük atüel haberl..