Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '18

 
Kategori
Sinema
 

Sinemanın Yeni Dostu, Sinemia

Sinemanın Yeni Dostu, Sinemia
 

Yaz kış farketmeksizin herkesin en yakın etkinlik planı sinemaya gitmektir. Malum filmeleri perde de izlemek televizyonda izlemenin tadını vermemektedir. Üstelik her sene gelişen sinema teknolojisi ile artık televizyonda film izlemek kimseye tatmin duygusunu yaşatmamaktadır. Şimdi bir düşünün 4DX izlenmesi mümkün olan ve her şeyi sanki filmin içerisindeymiş gibi yaşayarak izlemek varken televizyonda izlemek nasıl bir duygu yaratır?

Geçen her döneme göre hem yapılan filmler hem de sinema teknolojisi gelişim kazanmaktadır. 4DX günümğzde hızla yayılmaya başlarken 3D neredeyse her filme uyarlanmaktadır. Şimdilerde herkesin cebinde yerini almış olan bir çok seçeneği ile Sinemia kartları bir çok avantaj sunmaktadır. Sinemia’nın ne olduğunu, nerelerde ve ne şartlarda kullanıldığından bahsetmek kaçınılmaz olmuştur.

Aslında çok uzun süredir var olan Sinemia kart ve uygulaması son bir kaç yılda hızla yayılmış olup herkesin kullanması için bir çok fırsata imza atmıştır. Tek kişilik ya da çift kişilik seçenekleri ile ister Cinemaximum ister Cinemapink ister Cinetech nerede ya da hangi salonlarda isterseniz kullanabiliyorsunuz. Şehir ve seans fark etmeksizin özgürce kullanarak istediğiniz filmi izleyebiliyorsunuz.

Sinemia’nın resmi web sitesinden istediğini seçenekler ile kartınızı sipariş ediyorsunuz ve çok kısa sürede size teslimi sağlanıyor. Kartınız geldikten sonra uygulamasını telefonunuza indirip filmleri, seansları görebiliyor ve satın alabiliyorsunuz. 4DX, 3D, IMAX ayrımı yapmadan filmleri dilediğiniz teknoloji ile satın alabilirsiniz. Alacağınız kart avantaj seçeneğine göre ayda 3 filminiz resmen Sinemia tarafından önceden sizin üyelik bedeli için ödemiş olduğunuz bedel sebebi ile karşılanıyor.

Bunların yanı sıra Sinemia’nın en güzel avantajı İleri Tarihli Bilet satın alımı yapabiliyorsunuz. Yeni vizyona girecek olan ya da gitmeyi düşünüyorsunuz ancak vaktiniz olmadığı için ileri bir tarihe planladığınız filme Sinemia sayesinde ‘’ İleri Tarihli Bilet ‘’ satın alımı sayesinde sahip olabiliyorsunuz. Böylelikle yoğunluk sebebi ile istediğiniz tarihe bilet bulamama sorunu ortadan kalkmış oluyor.

Sinemia fırsatlarını kaçırmadan ve sinema etkinliğinizden vazgeçmeye yüz tutmadan biran önce üyelik oluşturup kartınıza kavuşmanızı tavsiye ederiz.

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..