Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '09

 
Kategori
Kadın Modası
 

Sonbahar sezonunda ne giyeceksiniz

Sonbahar sezonunda ne giyeceksiniz
 


Sonbahar sezonunun başlaması ile koskoca bir yazı geride bırakıyoruz. Bu mevsimde kadınların büyük sıkıntılarından biri de ne giyeceklerini şaşırmalarıdır. Öyle bir mevsim ki, ne kollu, ne kolsuz giyeceğinizi bilemezsiniz.


Bu mevsin en uygun kıyafet seçeneğiniz mevsimlik pantolonlar ve kısa ceketler olacaktır. Üzerine giyeceğini bir gömlek ya da omuzlarınıza atacağınız bir şalla hem şıklığınızı tamamlarsınız, hem de ne giyeceğim derdinden kurtulursunuz. Yanınızdan eksik etmeyeceğiniz kot ya da kadife ceket ile kıyafetiniz kombine olacak.


Tercihini koton kumaşlardan yana kullanırsanız sağlıklı olacağı gibi, üşümenizi ya da terlemenizi engelleyecektir. Ayrıca bu sezon kapr pantolonlarda yine gözde… Bedene oturan likralı pantolonlar kullanım açısından da kolay ve şık.


Her zaman olduğu gibi elbette vazgeçilmez olan jeanler sonbaharın kurtarıcılarından. Çalışma yaşamında kullanamam demeyin. Daha klasik kesim kotlar, üzerine giyeceğini abiye bir bluzla çalışırken de rahat ve şık olacak.


Bu sene sonbahar sezonunda 70’li yılların modası gene öne çıkıyor. Kapri pantolonlar kadar tam zıttı İspanyol paça pantolonlar vitrinleri süslemeye başladı. Özellikle Sisley, Diesel, Wrangler ve Mudo kalıbın bütününde bol kesimi uygulamış.


Ayrica bu sezon siyah ve grinin yanisira kırmızı ve tonları da moda. Ekose modellerden yapılmış pantolonlar çok sempatik görünüm sunuyor.


TİN


http://www.turkiyeinternette.com/haber/6310-moda-sonbahar-sezonunda-ne-giyeceksiniz.html

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..