Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '10

 
Kategori
Güncel
 

Sonunda bu da oldu..!?

Sonunda bu da oldu..!?
 

Tebrikler..! Sonunda başardılar..!?


Milletin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetleri elbirliği ile gözden düşürülmeye devam ediyor. Şimdiye kadar hiç bu kadar başarılı olamamışlardı bu güven bunalımı yaratıcıları.

Yıllardır süren kahpe manevra sonunda hedefine varmak üzere..! Ülkesi ve milleti, bağımsızlık ve özgürlüğü için çocuk yaşta canlarını adayan, ''vatan ve millet uğruna seve seve ölmeye'' and içen, yıllarını hainlerle, terörizmle, gericilikle mücadele ile geçiren kahramanlar ''terör örgütü üyesi olmakla, devleti yıkmakla'' suçlanıyor.

Niyetleri tersten okuyanlar, Ulus'un kafasını karıştırmak için akla hayale gelmeyen, akıl ve vicdan sahibi hiç kimsenin düşünemeyeceği oyunlara başvuruyor.

''At çamuru izi kalsın'', ''ateş olmayan yerden duman çıkar mı'' deyişleri ile halkın kafası karıştırılıyor, aklı bulandırılıyor ve aklı selimi bulutlandırılıyor.

Bırakın devlet görevlilerini sade vatandaş bile ''telekulak'' paronayası yaşıyor. Silahlı kuvvet mensupları, bilim adamları, yüksek yargıçlar, basın mensupları kör baltalarla budanıyor.

Ey aklı selim sahipleri...! Ordumuzun, adalet mekanizmamızın, üniversitelerin çökmesi kime yarar.? Komutanları yerden yere vurulan, mensupları şüpheyle karşılanan asker nasıl korur vatanı? Güvencesi olmayan yargıç nasıl adil karar verebilir ve nasıl anlatır bilim adamı doğruları..?

Nasıl yerden yere vurur millet kendi evlatlarını? Bu neyin hesabıdır, bu neyin kinidir böyle bindiği dalı kestiren...?

Dün terfi ettirilen, yüksek görevlere atama emirleri imzalanan komutanları, yargıçları, bilim adamlarını bugün içeri atanlar, ya da attıranlar hiç mi sorumlu olmaz attıkları imzalardan. Sormaz mı Milli Vicdan, dün terfi ettirip bugün hain ilan ettiğin adamları seçmeyi mi beceremedin yoksa, .... ??

Amacımız suçluyu korumak değil asla...Türk Milleti'ne zarar veren, verecek olan herkese hesabı sorulmalıdır elbet. Hesap vermeyen kimse kalmamalıdır.

İsyanımız şunadır: Bölücü ve yobazları durduranlar içeri atılırken zincirinden boşalanların göbek atmalarına, Cumhuriyet düşmanlarının onlarla ele ele halay tutmasınadır feryadımız.

Adalete ve Milli Vicdan'a inanıyor ve güveniyoruz. Bu günler geçecek ve aklı selim kazanacaktır.

İnşallah...

 
Toplam blog
: 54
: 1444
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

Artvin Şavşat doğumlu, İstiklal Savaşı Gazisi oğluyum. Emekli subayım. Binicilik Engel Atlama mil..