Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Haziran '13

 
Kategori
Siyaset
 

Şu CHP'nin işleri...

Şu CHP'nin işleri...
 

 Aslında CHP’ye hiç dokunmak istemiyorum. Üst yönetimi öylesine bir sırça köşkte yaşıyorlar ki ; altlarında ve arkalarında  HALK var mı , yok mu  farkında bile değiller. İşleri güçleri  muhalefet adına poz kesip durmak… Açıkçası gevezelik etmek ve suya sabuna dokunmayan laflarla günü gün etmek.

Bunların başında da Muharrem İnce geliyor. O da bir zamanlar Deniz Baykal’ın kullandığı yöntemlerle, eliyle koluyla  bağırıp çağırarak fakat hiçbir şey söylemeden, Kürsüde bir saat konuşmayı marifet sayıyorlar.

Bunlar kendilerini fasulye gibi nimetten sayabilirler ama CHP’nin kendisi de “Poz kesen”leri ne kadar takdir ettiğini, Meclis Başkanlığı seçimlerinde gösterdi. İnce neredeyse yardımcılığa bile seçilemeyecekti ama, neyse…

Bu arada ne olduysa Emine Ülker Tarhan’a oldu.

Son derece değerli bir insan , bir hukukçu… Her şeyi bırakıp CHP’yi seçmiş politika yapmaya gelmiş , siz de onu arka sıralara gönderiyorsunuz.

Bu CHP ne zaman olacak?

Ne zaman elindeki kadın kadrosunu harcamazsa adam olacak … Daha önce AKP Prof Dr. Nur Serter’i harcarken  hiç arka çıkmayan CHP ; dün de Emine Ülker Tarhan’ın seçimlerde harcanması sırasında sustu gitti…

Behey CHP bilmiyor musun ki, Türkiye’nin yarısı kadındır. Bu kadınların haklarını, hukuklarını savunduğun gün sen kazanmaya aday bir Parti olursun. Sen de AKP gibi erkek partisi olursan, 35 milyonu zaten otomatikman harcamış bulunursun. Bunu görmüyor musunuz?

Elinizdeki değerlerden azami öçüde yararlanın. Bayanlara fırsat verin; onları özendirin. Bu iş bir tek Güldal Mumcu’ya göstermelik görev vermekle olmaz.
CHP’nin Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iyi niyetli, güzel bir insan… Ama geleceği ilişkin öngörüleri yanlış. Bu politika ve gidişle AKP orada daha 50 yıl daha oturur…

Hiçbir şey bilemiyorsanız. Şu son olaylarda, halkın size gösterdiği rotayı izleyin,

Her şeyden önce anlamaya çalışın. Halk ne istedi. Ne umdu, ne buldu?

Biraz analiz yapın… O kadar bilim adamınız var. Yazık.

Bu olaylardan da bir ders çıkarmadıysanız. Size kim ne yapabilir ki…

Hadi işiniz gücünüz rastgelsin.

 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..