Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Şundan Bundan...

Şundan Bundan...
 

Sevişme Sahneleri
Kate Winslet in ‘ The Reader ‘ adlı filmini izleyince Hollywood filmlerindeki sevişme sahneleriyle ilgili bişeyler yazmak şart oldu.

Beğenilen, ünlü aktristlerin oynadığı sevişme sahnelerinin erotik katsayısı da oldukça yüksek oluyor tabi ki. Aynı zamanda sinema izleyicilerinin hormonal salgılarını da en azından bir süreliğine değiştiriyordur. Özellikle çiftlerin filmden sonra fazla oyalanmadan evlerine gitmelerinin sebebide yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Cinsel heyecanlarını kaybetmiş çiftlerimiz filmi izleyince çoktan unutukları duygularını ve heyecanlarını hatırlar gibi olup, tekrar unutmadan önce yatağa ulaşabilmek için gayret gösteriyorlar. Öncelikle içlerinden ‘Ulan şerefsizlere bak, ne kadar istekli sevişiyorlar. Biz de yapabiliriz’ diye geçiren çiftlerimiz açısından sonra sırasıyla, içinde yaşadıkları toplum, ülkemiz ve bütün dünya için bu tür sahneler gerekli ve dünya barışı için faydalıdır bence.

Sizce sevişme sahnelerinde kadın oyuncular mı yoksa erkek oyuncular mı daha rahat oluyorlardır? Ben kadınların bu tür sahnelerde hiç zorlanmadıklarını düşünüyorum…

Şöyle bir örnekle izah edeyim;

Yönetmen: Hanımefendi bu sahnede orgazm taklidi yapmanız gerekiyor.

Kadın Oyuncu: Tamam. (Ooo bu çok kolay. Ben zaten bunu sürekli yapıyorum.)

Alışveriş Merkezlerindeki Üst Aramaları

Hiçbir haklı gerekçesi yok. Yıllardır ararlar, ararlar, ararlar. Hiç birşey bulamazlar ama aramaya devam ederler.

Şık beyleri, zarif hanımları, gençleri, yaşlıları ararlar da ararlar.

Koyarsın kapıya güvenlik görevlilerini girene-çıkana göz kulak olur, şüpheli ya da rahatsız edici bir durum olursa müdahale ederler.

Ancak hiçbir ayrım gözetmeden sıradan herkese -potansiyel müşterilere- potansiyel suçlu muamelesi yapmak, bu aşağılayıcı muameleyi müşterilerine reva görmek, hangi hastalıklı aklın ürünüdür?

Mesela uçağa binerken sıkı bir şekilde aranırsın. Neden? Çünkü artniyetli birisi uçağı kaçırabilir. Siz bugüne kadar kaçırılan bir AVM duydunuz mu?

Bu arama işini herhangi bir parti kaldıracağını vaat etsin oyumu direkt olarak ona vereceğim. (AKP hariç. O kadarda değil yani!)
<ı>

 
Toplam blog
: 34
: 704
Kayıt tarihi
: 17.02.09
 
 

İstanbul'da yaşıyorum. Yakın siyasi tarihimizle ve genel politik konularla ilgilenmeyi severim. F..