Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '12

 
Kategori
İzmir
 

Superonline mı ?, " İllallah!"

Superonline mı ?,  " İllallah!"
 

 

Daha önce bu sütunlarda bir vurdumduymazlıktan bahsederek, “sakın ola ki, ucuz sunulan tarifelere kanıp da, evinize bırakılan Bilgisayar  modemlerini kabul etmeyin.  Otomatikman, istemeseniz de onların ezeli ve ebedi malı oluyor ve  babadan oğula geçecek borç yükü yüzünden de  ilişiğinizi kesemiyorsunuz” demiştik.

O gün bu gün Superonline’ın yürüttüğü bu uygulama aynen devam ediyor ve şikayetler çığ gibi artarak da Superonline’ ın kayıtlarından çıkmak için insanlarımız savaş veriyorlar.

İşin aslı şu. Superonline ve ortağı Turkcell, birlikte hareket ederek size ucuz tarifeli bir paket sunuyor. Telefondaki bu teklife ne evet ne de hayır diyebiliyorsunuz. Ve “getirin modeminizi, yerine takılmadan önce bir görüşelim” diyorsunuz. Bırakış o bırakış. Otomatikman onların  malı oluyorsunuz. Ve bağlantı olmadığı için, eski yerinizden koparıldığınız için de internetten düşüp, orta yerde kalıveriyorsunuz.

Sonra da her müracaatınızda, müşteri hizmetleri servisi çıkış talebiniz alınmıştır. 24 saat içinde  kabul edilecektir deniyor. Sonra siz telefon ediyorsunuz. "Gelin malınızı alın. Bağlantı  istemiyoruz. Üyeliğinizi  de istemiyorum" diyorsunuz.  İşte o zaman  "vodvil" başlıyor.  Ondan sonrası,  "Acılı Adana" gibi koyuyor. Üstelik, şalgam suyu ile beraber.. Bir hafta müddetince dakikalarca ettiğiniz telefon masrafı da cabası.

Her seferinde “24 saat  bekleyeceksiniz” diyorlar. Böyle böyle 24 saatler geçiyor, haftalara dayanıyor. Internetten düşmüş olarak orta yerde cascavlak kalıyorsunuz. İstanbul’daki Superonline, gıyabınızda karar vererek ellerinde oyuncağa dönüyorsunuz.sonrası “evrakınızı teslim edin, üyelikten düşürüleceksiniz”  denildiği halde,  hiç kullanılmayan  modemlerini, kutusu ile birlikte teslime gittiğinizde,  Turkcell “çıkışınız ekranlara daha düşmedi”  diyerek size, 24 saat daha beklemenizi söylüyorlar. Evrak denilen de bir adet modem.

 "Alın atımı, verin tımarımı" diye istediğiniz  kadar yırtının. Onların prosedürü daima ön planda. Siz bir piyonsunuz. Çantada da keklik. Nikahınızı bozup, eski yerinize dönemiyorsunuz. Eski yer  “ boşanma ilamını” görmeden sizi  eski yerine kayıt edip internete bağlayamıyor.

Dahası var ki, evlere şenlik. Superonline dahil, kim gelirse kapınıza modemlerini vermeğe kabul etmeyin. Korsanları türedi şimdi.  başka “sözde firmalar” da en iyisini  biz yaparız " diye de telefon   ediyorlar. " Seçeneklerini sunuyorlar. Anlıyorsunuz ki, başkakorsan asalaklar bunlar. Turkcell ve Superonline' ile ilgileri yok. Başınızdan savmak için " Kaderinize küsün. Daha evvele elinizi çabuk tutsaydınız" diyerek elin korsanlarını teselli etmek de size düşüyor

Trajik komedi. Ört ki, ölem!

Neyse ki, bir Uhud Savaşı verdik. İlk kayıtlı olduğumuz yer, bizi eski yerimize  yarım saat içinde bağlayıp, bu dertten kurtardı. K.Yaka TTNET’e teşekkür ediyorum. Turkcell ve Superonlin’ı kınıyorum. İnsanlar üzerinde ısrarcı olunuyor. “Bu gün git, 24 saat sonra gel”  deniyor daima. Daima İllallah çektiriyorlar insana.

Konu aktuel olduğu için uyarı vazifemizin  2. ikincisini, buradan yapıyoruz. Aynı konuyu bu  günkü Ege Telgraf gazetesindeki köşemde dile getirdim. ( Küpürü ekte)

Elinizi verirken, kolunuzu kaptırmayın. Benden demesi.

 

Superonline'deki sıkıntıyı, İzmirde gündelik yayınlanan Ege Telgraf Gazetesindeki köşemde      de  yazdım.

 

 

 

                               K.Yaka TTNET Şubesi, hızlı, müşteriye  müşfik ve duyarlı

    

 

 

  TURKSELL K. Yaka Şubesi. Zaman zaman ortakları SUPERONLINE'nin işbilmezliği yüzünden

                             müşgül vaziyetlerde düşüyor,  müşteriye mahçup oluyor   (Altta)

  (Altta)

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..