Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor/ Adada küfür şoku! Ağzı bozuklar tayfası

Survivor/ Adada küfür şoku! Ağzı bozuklar tayfası
 

Hoppalaaa! Yoksa “hey, maşallah!” mı demeli?

Survivor’ın ilk günlerinde mutluluk tablolarına çok alışık olan izleyicinin şoka uğradığı anlara şahit olduğu gündü!

Acun Ilıcalı, bütün tanıdıklarını adalara yerleştirince aklımdan “adanın huzuru bozulmasın mı istedi?” sorusu geçti. Ama, görünen o ki tam aksine Gönüllüler takımı çok sorun yaratacak kişilerden seçilmiş ve ilk günden birbirini yiyerek başladılar.

Serenay Aktaş’ın hırsı ile eline-ayağına sahip çıkamadığı gibi diline de sahip çıkamadığını ve usturuplu bir küfür salladığını duyduk.  Futbolcu olan ve aynı zamanda oyunculuk yapan zarif kadının ağzından çıkanı kulağının duymadığını görmek ve uzun biplemelerle görüntüsünü seyretmek çok hoşuma gitmedi.

Turabi Çankıran’ın dikkat edilmesi gereken kavşaklara ve devamını belirten cümleyi kurması da gözlerimi yuvalarından fırlattı! Agrasif yapısını daha ilk bölümde göstermesi, ardından da küfürler savurması seviye tespit testi gibiydi. Gelin bir bakalım Turabi kimmiş?

Turabi Çankıran Kimdir?

26 yaşında ve Mersin doğumlu Turabi Çamkıran’ın hikayesi Muay Thai hikayesi ile başlıyor. Türkiye’de yenildiği bir maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a giden ve burada yerinde eğitim ileteknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüşen Turabi yaşamını da bu yolla kazanıyor. Tayland ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katıldığını kazandığı maçlar sonrasında ücret aldığını belirtti.

Turabi Çamkıran ismini ilk olarak Benimle Dans Eder misin yarışmasında duyduk. Daha sonra da Acun Ilıcalı’nın popüler yarışmalarından birisi olan Yeteneksizsiniz Türkiye yarışmasında boy göstermişti.

 Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Güzel sanatlar Bölümünde okurken televizyon dünyasında boy göstermeye karar veren Turabi Çamkıran Benimle Dans eder misiniz yarışmasına katılarak ilk 3 ‘e girmeyi başardı. Turabi zaman zaman isteyenlere özel streetdans eğitimi de vermiştir.

Turabi Çamkıran çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı. Dans dünyasında kendine yer bulamayan Turabi Çamkıran ekmeğini dövüş sporlarında aramaya karar verdi. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı.

 Turabi Çamkıran Yetenek sizsiniz Türkiye yarışmasında da güçlü fiziği ve heybetli görünen kasları ile izleyicileri özellikle Hülya Avşarı etkilemeyi başarmıştır.

Turabi, Acun Ilıcalı’nın çok iyi tanıdığı bir karakter! Belli ki bilerek ve isteyerek Turabi’nin agresif yapısını adaya taşımış. Ne diyelim “Hayırlısı!”

Ünlüler takımının transferi Akın sizce kim?

Akın Saatçi

Londra'da dünyaya geldi. 32 yaşında Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Akın Saatçi Gaye Sökmen Ajans'a bağlı olarak mankenlik yapmıştır.Masc Pilates ( Management Of Anatomy and Sports Culture) de spor hocalığı yapmaktadır.

Akın Saatçi'nin oynadığı diziler;
1) Uçurum – 2012 {Alex} 2) Deli Saraylı – 2010 3) Proje 13 – 2008 {Can} 4) Adanalı – 2008 {Alex} 5) Baba Ocağı – 2008 {Alp} 6) Kuzey Rüzgarı – 2007 {Akın}

Akın,aslında ünlüler kadrosunda olmalı gibi görünüyor ve öyle de oldu!

Ertunga, yaşı dolayısı ile “ağır abi!” tavırlarında ama Gönüllü takımının kaptanlığını Turabi’e kaptırmış.

 Ertunga Gemuhluoğlu

Ertunga Gemuhluoğlu, 1978 ( bazı yerlerde ise 1974 doğumlu)yılında doğmuş. Ankara doğumlu olan yarışmacı hakkında henüz yeterli bilgi bulunamıyor. 
Biraz araştırma yaptığımda elime geçen bilgileri sizlerle paylaşayım istedim, bir de siz bakın! Facebook sayfasında 18 şubat 1959 doğumlu Özel Kalamış Lisesi mezunu çocukları ile resimleri olan, fanatik  Galatasaraylı bir Ertunga var. Ne dersiniz?

Bu kadar çabuk kavga-dövüş çıkacağını hiç düşünmemiştim ama olan oldu!

Görüntülerin bip sesleri arasında ekrana gelmesi “Survivor Tarihinde görülmemişti. Her halde bu sene seyredeceğimiz Survivor “en kavgalı, en bip sesli” Survivor olacak.

Aslında Ünlülerin “Şöhretini parlatmak” için, Gönüllülerin de “Yeterince Ünlü olamadıkları” için adaya gittiğini son yıllarda sık sık sizlere söylemiştim. Ne dersiniz, haklı mıyım? Ama tutulan yol pek doğru değil! Bu kadar agresif  tablo sergileyince gelen şöhret pek de hayırlı olmaz.

Hayatta hayırlar sizleri bulsun dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..