Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '12

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'da Alp'in resti ters tepti

Survivor'da Alp'in  resti ters tepti
 

Alp'in stratejisi ters tepince adadaki kankası Anıl ile SMS'e kaldı.


Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bu hafta dokunulmazlık oyununda Hasan ile Alp'in tartışması damga vurdu. Bu tartışma sonucu sinirlenen Alp konseyde beni yazın diye tepki gösterince bunun bir oyun olduğunu düşünen yarışmacılar Alp'in bu restine inanılmaz bir şekilde karşılık verdiler.

Herşey Alp ile Hasan'ın dokunulmazlık oyununda finale kalmasıyla başladı. 2 oyunu kazananın dokunulmaz olacağı finalde ilk oyunu kaybeden Alp; 2. oyun esnasında geriye düştüğünde Hasan'ın sesli bir şekilde nefes alış verişini bahane ederek tepki gösterip oyunu bıraktı. Oysa Hasan bu tip seslerini yarışmanın en başından beri yapıyordu. Hatta bir seferinde yine kükrer tarzında ses çıkarttıktan sonra Alp'in espirili bir şekilde dil çıkarması herkesi güldürmüştü. O zaman  bu sese espiriyle yaklaşan Alp şimdi yarışmada geri düşünce bu kez tam tersi bir tepki verip ortalığı germe yolunu seçti. Hatta Alp daha da ileri gidip Konseyde herkes beni yazsın bende kafamdaki insanı yazacağım ve onunla SMS'de kapışacağım dedi. Bu isim yarışmanın başından beri kendisini rakip olarak gördüğü ama bir türlü yazmaya cesaret edemediği Nihat'ten başkası değildi.

Yarışmanın en başından beri sürekli Nihat'ı eleştiren ve diğer yarışmacılara hedef gösteren Alp bu sefer konseyde kendi adının çıkacağından o kadar emindi ki değişik bir strateji seçmeyi planladı. Türk halkının daha önceki yarışmalarda tartışan ve gerilim yaratan yarışmacıları desteklediği için bundan yararlanmak isteyen Alp, Hasan ile tartışıp herkesin kendisini yazmasını planlayacak oda Nihat'in adını yazarak bu gerilimi de arkasını alarak Nihat'i SMS'ten eleyecekti. Ancak herşey beklediği gibi olmadı.

Konseyde oylamalar Alp'in istediği gibi çıkmadı. Hasan, Cevher ve Almedia; Alp'in bu yaptıklarının tamamen bir strateji olduğunu savunarak stratejiye strateji ile karşılık vermek amacayla onun en yakın arkadaşı olan Anıl'ı yazarak Alp ile Anıl'ın SMS'e çıkmasını sağladılar.

Yarışmanın başından beri yaptığı stratejilerle ön plana çıkan Alp bu kez stratejisinin geri teptiğini görünce iş işten geçmişti. Anıl'ın adının konseyde çıkacağını hiç beklemediğini söyleyen Alp ikisinin SMS'e kaldığı için çok mutsuz olduğunu söyledi ve inşallah Anıl kalır dedi. Anıl ise Survivor'de en son istediği şeyin yarışmanın başından beri kendisine destek olan Alp'le SMS'e kalmak olduğunu ve buun gerçekleştiği için konuşacak bir söz bulamadığını söyledi.

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..