Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '08

 
Kategori
Güncel
 

Şutluyoruuumm hayatı: yazık bu Türkiye'ye

Şutluyoruuumm hayatı: yazık bu Türkiye'ye
 

aklı işte gözü dervişte.


Günler geçiyor dakikalar geçiyor. Hayatta çok ilginç şeyler meydana geliyor.

Okuduğum habere göre cezaevinde kalan insanlar 1 hafta boyunca cezaevinde alem yapmışlar. Yemişler içmişler günlerini gün edip olayı ilerletip seks yapmışlar. Peki bu ülkede gardiyan yok mu? Cezaevi müdürü yok mu? O zaman gardiyanlar her koğuşu kontrol ediyor mu? Ediyorsa bazı şeyleri ya görmemezlikten geliyor ya da işini iyi yapmıyor. Dikkatsizce yapıyor.

O zaman şöyle bir geliyor aklıma. Gardiyanlarda müdürler de bu işin içinde. Neden olmasın? Olmaması için bir neden var mı?

Yazık bu Türkiyeye..

Bir komşu düşünün. Daha doğrusu iki komşu düşünün. İkisinin de karısı çocuğu var. Ordaki kadın ve erkek birbirlerini aldatıyorlar. Kimsenin ruhu duymuyor. Bunu yapan insanlar işi profosyenelce yapıp kimseye hissetirmiyorlar. Benden söylemesi burnmuzun ucundakilerini fark edemiyoruz. Bu ülkede çaktırmadan insanların donunu alıyorlar.

Yazık bu Türkiyeye

Ünlü bir sanatçı ormanda gezerken tecevüze uğruyor. Çıkıp söylüyor. Ülke öyle bir hale geldik ki artık kardeşimizi maalesef sokağa çıkartamıyoruz. Kimin ne olacağı belli değil. Tecavüz böyle bitmiyor. Bir programa tecavüzcü bağlanıyor. Nasıl tecevüz ettiğini söylüyor mahalledeki kadına. İnsanları bu hale getiren çevredeki insanlardır. Durduk yerde olmaz böyle şeyler. Suçu tecavüz edenlere değil tecavüzcüyü bu hale getirenleri sorgulamak lazım daha sonra tecavüzcüye de ceza verilir.

Yazık bu Türkiyeye...

Bundan 3-4 yıl önce dünya tersine döndü dediğimde kimse bana katılmadı. Ama baktığımızda hakikaten dünya tersine dönüyor. Ne demek bu? İyi insanlar kötü insan oluyor. Kötüler ise iyi oluyor. Kötü insanlarla, iyi insanlar konuşuyor. "Bak diyor bu böyle gitmez kendine çeki düzen ver" diyor. Kötü insan ise düşünüyor. "Bugüne kadar kötülükten bir şey kazanmadım. Aksine benden çok şey götürüyor." Kötü insan iyi insan oluyor. Tabi bu bir anda olmuyor. Kötü insan birçok halt işledikten sonra aklı başına geliyor. İyi insana da kötü insanlar sataşır. İyi insan da bugüne kadar bana bir hayır gelmedi iyi davrandığımda. İyi insan kötü oluyor yıllar geçtikten sonra. Birbirlerine elektriklenme oluyorlar yani.

Yazık bu Türkiyeye....

Birileri hayatı şutlyooooor. Peki bu konuyu Doğal Hayat bölümüne mi koyayım. Yoksa haber bölümüne mi? Herhalde haber bölümünde daha çok iyi olur.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..