Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '06

 
Kategori
Siyaset
 

Tam bağımsızlık mı mandacılık mı ?

Tam bağımsızlık mı mandacılık mı ?
 

Yeni yıla saatler kala, bayram namazı saatinde Irak'ta devrik lider Saddam Hüseyin idam edildi.

ABD ve AB kontrolündeki kukla hükümetin aldığı kararın , tüm Dünya'da aynı grupların idamı kaldırmak için yaptığı çalışmalar, Türkiyemize yapılan dayatmalar düşünülünce nasıl bir ikiyüzlülük olduğunu detaylandırmaya gerek yok.

Türkiye üzerinde ellerinden geleni yapmak için çabalayanlar bilmelidirki "Türkiye'de yaşayan herkes etnik kimliğine bakılmaksızın Türk vatandaşıdır. Türk milleti ve devleti ayrılmaz bir bütündür" ve TÜRK Milleti her zaman hükmeden olmuştur.

Anlamak güç, ülkesinde kendi bayrağı altında bağımsızca yaşamak ve emperyalist güçlere karşı mücadele etmek varken nasıl bir halk, hiçbir zaman hükümdarlık yapmamış bir etnik grubun altında ABD bayrağı dalgalanmasına izin verir ?

Gün gelir, bugün Saddam Hüseyin'in idamını hemde bayramın ilk günü gibi özel bir günde kutlayanlar, kendi liderleri için ağlayacaklardır.

Hiçbir gerekçe olmadan ülkelerinin işgal edilmesine izin verenler, Türk Silahlı Kuvetlerine ancak pusu kurarak şehit eden ,daha silah tutmayı bilmeyen bir avuç peşmergenin gün gelip alacakları ders sonrası bakalım nasıl davranacaklardır ?

Son olarakta , Saddam'ın idamını kutlayan kürt gruptan havaya açılan ateşte nasıl oluyorsa bir Türk şöförü kafadan vurularak vefat etmiştir ...

Türkiye Cumhuriyeti'nin bu dakikadan itibaren dış politikada önceliği AB değil , sınırlarımız ve özellikle Irak'ın Kuzey'inde Ülkemizin bütünlüğünü tehdit eden varlıklar olmalıdır ...

 
Toplam blog
: 22
: 870
Kayıt tarihi
: 24.09.06
 
 

Nişantaşı Işık Lisesi, Yıldız Teknik Üni. Matematik Muh. ve İstanbul Bilgi Üni. MBA eğitim hayatımı ..