Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '18

 
Kategori
Spor
 

Taraftar Denen Reziller ve Fenerbahçe-Beşiktaş Müsabakası

Taraftar Denen Reziller ve Fenerbahçe-Beşiktaş Müsabakası
 

Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması


FUTBOL MAÇI MI ? BARBARLIK MI?

KIZDIM, SİNİRLENDİM, UTANDIM.

Fenerbahçe ve Beşiktaş futbol takımları arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı Final maçında yaşanan rezilliklerin savunulacak yanı yok.

Eğitim ve kültür olmadan bir ülkede hiçbirşey düzelmez, iyiye gitmez, medeniyetler seviyesine ulaşılmaz

Tirbünlerde ki barbar, kavgacı, kabadayı ve ahlaki zekadan yoksun kişiler olduğu sürece bu maçta yaşananlar hep yaşanacak. 

Yıllardır yasaklarla kontrol altına alınmaya çalışılan tirbün şiddeti artarak devam ediyor.

Fenerbahçe taraftarı ve Beşiktaşlı futbolcuların baş rol oynadığı olaylar sonucunda Futbol camiası nasıl bir yaptırımda bulunacak merak ediyorum

Herşey dakika 30. dakika itibariyle Fenerbahçe lehine dönmüşken, Fenerbahçe taraftarının her türlü uyarıya rağmen sahaya tehlikeli maddeler atması kabul edilebilir değildir. Yaşananlar akıldan, zekadan, mantıktan yoksun bir barbarlıktır.

İlk yarıda yaşanan sahaya tehlikeli madde atma olaylarına rağmen Fenerbahçe kulubü taraftarları bu konuda uyarmış olması gerekiyordu. Kazanılmak üzere olan yarı final müsabakası, takımını çok sevdiğini iddia eden faydasızlar tarafından Fenerbahçe camiasının elinden alınmış oldu.

Beşiktaş tur atlasın diye elinden geleni yapan Fenerbahçe tirbünlerini Beşiktaş camiasının kutlaması gerekiyor. Rakibin istediği herşeyi elleri ile verdiler. 

Bu akşam tirbünlerde bulunan tüm taraftarların stada girişleri ömür boyu iptal edilmeli.

Bu men olayını bizzat Fenerbahçe kulubü yapmalı. Başkan Aziz Yıldırım bu prokatif girişimi bizzat araştırmalı. Bana normal bir davranış olarak gelmedi. Futbolcuların defalarca uyarısına rağmen sahaya sürekli tehlikeli madde atılmasının arkasında bence farklı bir kötü amaçlı niyet yatıyor.

Bir taraftar bu kadar mı aciz ve gözü dönmüş olabilir. Hakem Mete Kalkavan iki kez uyarmış olmasına rağmen hala sahaya futbolculara tehlikeli madde atanların ahlaki depil psikolojik sorunları var demektir.

İnsanlık adına, Spor adına, dostluk adına utanç verici bir futbol karşılaşması ile Türk insanının travmatik durumunu görmiş olduk.

Yasakla olmaz, eğitimle, kültürle, sevgiyle olur.

Biz ailece utandık, yaz siz?

 

 

 
Toplam blog
: 48
: 1239
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

Köklerim Karadenizin doğusun da doğmuş ve 1500 yıllara kadar dayanan orjinal Türk bir ailenin çoc..