Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '16

 
Kategori
Güncel
 

Tayyip Erdoğan tarihe geçer mi?

Tayyip Erdoğan tarihe geçer mi?
 

Cumhurbaşkanları zaten tarih kitaplarında yer alıyor da Atatürk gibi, Sezar gibi, Cengiz Han gibi demek istiyoruz. Cumhurbaşkanı bunun için ne gerekiyorsa yapıyor.

Tarihe geçmek için önce gönüllere girmek gerektiği söylenebilir ama bunun da yeterli olduğunu düşünmüyorum. Zaten şart da değil; tarihte nice kötüler bugün hala unutulmadı. Yani halkın gönlüne girmeden de unutulmayan olabilirsiniz; Nemrut gibi mesela…

Dünyayı değiştiren bir şey yapmalı bence… Leonardo da Vinci ve eseri Mona Lisa’nın tarihe geçtiği söyleniyor. Yani dünyayı değiştirmek deyince yıkıp yeniden kurmak gerekmiyor.

Acı olan durum PKK ve Öcalan belki tarihe geçecek, cumhurbaşkanı geçemeyecek, tarihte örneklerini görüyoruz. Halka hizmet, eyvallah; lakin bu konuda durum iç açıcı değil.

Kendisi yaptıklarıyla tarihe geçmek istemediğini söyleyebilir ama bu inandırıcı olmaz, Allah rızası için dese de. Yaptıkları karşılıyorsa hakkıdır da; ama bence karşılamıyor.

Aslında şansızlık, eski zamanlarda yaşasaydı olurdu. Zira bugün onun yeteneklerine uygun bir dünya yok; ne kurtuluş, ne yıkılış. Yani bence yine öyle desin “Allah rızası için!”

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..