Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Tehlikeli ve zararlı kimselerden uzak durulması doğru mu?

Tehlikeli ve zararlı kimselerden uzak durulması doğru mu?
 

İlk bakışta doğru gözüküyor biz uzak durarak kendimizi koruduk da bazı kimseler mecburen yakın olacak. Bu nedenle tehlikeli ve zararlı kimselerden uzak durulması soru işareti. Ne yapacağız yani, bir tane iki tane değil ki çok sayıda kişi var böyle, birinden uzak olsan diğerine yakın olacaksın.

Tehlikeli/zararlı kimselerden uzak durulmasında da öyle o kişiyi tamamen kendi haline bırakmak değil. Herkes bana zararı dokunmasın diye etrafından uzaklaşırsa kişi daha rahat hareket eder ve yapacağını yapar. Etrafında halka olmak, tehlike mesafesinde durup sıkıştırmak gerekir. Malum o bir şey yapmadan siz de bir şey yapamıyorsunuz, bir şey yapmasını bekleyecek değiliz, yapmaması için varlığımızla engel olacağız. Bu kişiler tek kişiden korkmaz ama çok kişiden korkarlar.

Yalnız bu durumda kendimizi riske atmamak için tek bizi hedef almasına neden olacak tavır içinde olmamalıyız. Sonuçta zararlı tehlikeli kişilerden bahsediyoruz.

Herkes bana bir zararı dokunmasın diye böyle kimselerden uzaklaşıyor. İyi de biz ondan uzaklaşsak da bu kişi içimizde. Dışladığımız için daha bir bileniyor. Katili hırsızı koynumuza alacak halimiz yok, en iyisi mesafeli kontrol; ama yalnız bırakmayacağız.

Bizim için zor olan, bir şey yapmadan yakasına yapışamıyoruz. E bir şey yapınca da iş işten geçmiş oluyor zaten. İnsanların niyetini de okuyamayız.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..