Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Teknik olan evlenir

Teknik olan evlenir
 

Üç gündür düşünüyorum ilişkilerin ilerleyişi ve güzel bir sonla yeni bir hayata başlamak için atılan o imzayı. Evet! Belki de her güzel ilişkinin sonu evlilikle bitmiyordur ama biz normal olanı düşünelim öncelikle. Bir birlikteliği yüzde olarak dilimlersek bunun kaç parçası sizce TEKNİK olmalıdır?

AĞIRLIKLI OLARAK TEKNİK Mİ YAŞAMAK LAZIM?

Gözlemlerime dayanarak burada belirtmek istediğim şey teknik olan kazanır. Zamanında evlenen (evlenebilen) insanların teknik olarak doğru hareketler yaptığını düşünüyorum çünkü. Bunun ne anlama geldiğini de yazacağım birazdan. Hatta yavaş yavaş başlayayım.

Birlikte olmaya başladığınız insanla ilk karşılaşmanızda ya da onu farkettiğinizde büyük ihtimalle çok beğenmeseniz de fiziken görünümünde sizi rahatsız eden birşey yok demektir. Göze hoş gelmiştir yani. Bu güzel çünkü belki de sonsuza uzanan bir DOĞRU-nun ilk noktasını koymuş bulunmaktasınız. İlerleyen zamanlarda size uygunluğunu gösteren birçok anı beraberce yaşamaktasınız ve MUTLUSUNUZ.

PEKİ YA BU MUTLULUĞUN DEVAMI!...

İşte burada teknik devreye giriyor. Saf aşık dönemleri geçmiş çoğu kimseler için. Eskisi gibi bedelsiz sevmek yok olmuş artık.

Devir gol atma devri.

Benim gibi bir insansanız benim gibi yeniksiniz demektir.

ÜZGÜNÜM!...

 
Toplam blog
: 17
: 690
Kayıt tarihi
: 04.04.07
 
 

76 doğumlu olmama rağmen hala 30 yaşındayım. Lisansüstü eğitimli olmama rağmen şu an işsizim. Şiir y..