Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '19

 
Kategori
Güncel
 

Terör Örgütüne Yardım Eden

Amerika Rusya Almanya Fransa İngiltere İsrail hatta Esat dahil el birliği yaparak Suriyeli Türkmen nufüsünü yurtlarından ederek 4 milyonu Türkiyede olmak üzere 8 milyon sığınmacı perişan vaziyette yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor.

Yüzyılın en büyük insanlık dramlarından birini yaşıyorlar Suriyeli Türkmenler.

Bana göre bu bir sürgündür.

Dünya tuccarları daha fazla kazansın diye saymış olduğum ülkeler aslında savaş suçu işledikleri ayan beyan ortadadır ama dünyada o ülkeleri yargılayacak maalesef yargı sistemi mevcut değil. Aslında sistem yazı üzerinde mevcut ama o sistemi harekete geçirecek yürütme mekanizması dünya tuccarlarının istekleri doğrultusunda işlevini yürütmektedirler.

Suriye'de sekiz yılda altıyüzbinden fazla insan hayatını kaybetti, askerlerimiz toprağa düştü, Yunanistan'a geçmek isterken bot facialarında can kayıpları oldu.

Peki tüm bu acı olaylar neden yaşandı..

Cevabı, bundan sonra Suriye ve Ortadoğuda gelişecek yeni Ortadoğu fotoğrafında görülecektir.

Öncelikle Türkmensiz bir Suriye oluşturulacağının altını çizmek isterim. Neden Türkmensiz Suriyenin oluşması istendiği siyaset bilimciler daha iyi bilir.

Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) hayata geçirilmeye başladığını da söyleyebiliriz.

Dünyada silah üretimi durdurulmadıkça silah fabrikaları kapanmadıkça insanlık dramları sürekli yaşanacaktır.

´Efendim terör örgütleri insanları öldürüyor, asıl mesele terör örgütlerini susturmaktır´ dediğinizi duyar gibiyim.

Evet doğru.

Terör örgütlerinin susturmanın yolu, terör örgütlerine silah veren İngiltere Almanya İtalya gibi AB ülkelerinin silah yardımının durdurulmasından geçiyor.

Uçan kuşların yönünü bile değiştirebilecek güce sahip olan Birleşmiş Milletler istemiş olsa silah yardımını durduramaz mı. Bal gibi durdurabilir ama dedim ya dünyadaki yürütme sistemi dünya tuccarlarının istekleri doğrultusunda yürütüluyor. Asla böyle şeye yanaşmaz BM.

Dünyadaki savaş karşıtı toplum örgütü durduracaktır silah üretimini.

Soğuk savaş dönemi 30 yıl önce dünyada sona ermiştir. Gün gelecek silah fabrikaları da kapatılacak üretim yapamayacak. İşte o zaman dünyada yoksulluk düzeyi ortadan kalkacaktır.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..