Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '12

 
Kategori
Güncel
 

Terör ve PKK - Biter elbette!

Şaşıyorum...

Başta gazete ve televizyonlara bakıyorum; demeç verenlere... yorum yapanlara... Analiz yapanlar vs...

Allah aşkına terör ve PKK deyince aklınıza ne gelebilir? Bu devran böyle devam edecek sananlar... Eli mahkum bitecek! Bilgi, refah seviyesi ve insanlarda insaf ve izan yükseldikçe azalacak ve birgün bitecek!

Birçok hain kişi hınzırına PKK ve terörün ardında haklı bir maksat ve akla yatkın bir açıklama, izah arıyor ve öyle de bir hava oluşturmaya çalışıyor... ve puslu bir anda ise kesin istek ve hedef olarak müstakil bir kürt bölgesi tesbiti... olma ihtimali T.C. Devleti varlığını sürdürdüğü müddetçe muhal! İmkansız! Bilmiyor mu? Elbette biliyor da... zorluyor... zorlayacak... ve daha nice şehitler nice masum canlar ve nice nankör can verecek!

İşin ucunda sadece toprak yokki! İstanbul'un, İzmir'in, Bursa'nın ya da Konya'nın kürdünü ne yapacaksınız? Ayırma imkanınız var mı? Velevki bir kısım toprak parçasını ayırdınız ve müstakil bir devlet oluşturdunuz... önce buna millet razı olur mu?

74 Kıbrıs harekatını hatırlayanlar bilir; millet ayağa kalktı ve askerlik şubelerinin önünde sabahladı gönüllü yazılmak için! Şimdi o millet mi değişti yoksa değiştiği falan mı zannediliyor? Daha kaç defa tecrübe edecekler? Değişmediği biliniyor da terör pisliğinden nemalanan nankörler ve dikkat ederseniz siyasi uzantıları ağızları açık bir yerlerden medet umuyorlar... yani mevcut devlet, hükümet ya da başka bir zorba güç zorlayıp lutfedecek de masaya oturup şurası size burası bize denilecek! öyle mi? Zor ağam zor...

Bu iş haksız elde silahla kendi kardeşine doğrultarak hiçbir zaman olmayacak... Dünyanın yedi düveli denedi de ne oldu? İçindeki kürdüyle, çerkeziyle, lazı, efesi vs bilumum neferi böyle bir şeye 'vaki olsa' işin ciddiyeti sebebiyle var gücü ile karşı koyar... Yanlış mı? Yok yahu milletten tık yok diyenleri duyar gibiyim... Emniyet güçleri ve idare aradan çekilince gör bak neler oluyor! Bir tasavvur et!

PKK, siyasi uzantıları ve dış destekçileri de bunu çok ama çok iyi biliyor! Dikkat edin illa siyaseten masaya oturtacak ve masadan anlaşma ile kalkacak plan ve projelerin peşindeler... Çünkü tek çare bu! Bir kaç başka ihtimal? Alevi-sünni sürtüşmesi, mali çöküş? En son belki devletin mali olarak çökmesi... O da bu nüfus ve mevcut tüketim kültürü ile ebed kadar uzak artık! Devlet palazlandı uçtu uçacak... Para devir daim makinası gibi el değiştirdikçe devlete zeval yok! Makina çok büyük ve PKK sinek kadar küçük... temizlemesi kolay... kolay da... bataklık bir değil ki... çevremize bir bakar mısınız?

Ve bataklık komşuların bahçesinde... adam da hınzırına bataklığı besliyor ve senin müdahelene müsaade etmiyor! Beslesinler bakalım... eski sözle: 1 Mehmet gider 1000 Mehmet gelir... savaşmak mesele değil... Nihayetinde Türk milletinin asli mesleği... esas tehlike siyasi baskılara boyun eğmek!

Masa... masaya oturursanız bu işin sonundan hayır gelmez! Milli hafızadır bu... masadan kârlı kalktığı olmamıştır bu milletin! Çünkü misafirperveriz ya... masaya davetli davetsiz otururlar da otururlar ve vermek istemediğimizden fazlasını alıp 'anlaştık' derler ve milletin ellerini böğründe koyarlar yine! Masaya oturmak yok!

Bu işin dağ kısmı sadece en küçük kısmı... ve buradan dünyanın en zorlu ordusu ile gelseler bile o cepheden hiçbir şey elde edemeyecekler! Tarih şahittir... dünyayı üstümüze yıktılar ama hiçle döndüler... doğru mu? Ha kayıplarımız? Şehitlerimiz? Bu vatan parçasının da işte böyle bir huyu var... Sen rahat ve huzur içinde uyu diye illa şehit istiyor... dıştan olmayınca illa içten ve kendinden birileri vasıta olacak da birileri illa şehitlik mertebesine nail olacak! diyelim...

Esasa dönersek; sen vatan-perver kardeşim masaya oturacak birilerine geçit vermeyeceksin... ve sen nankör, mendebur ve kardeş katili: ellerin ve kalbin kirli şeytanın oyuncağı olmaya devam et... bir hiç olarak ve sadece kirli bir oyunun parçası olarak telef olup gideceksin... çünkü o çürük davanın karşısında bir millet var ve daha henüz oraya gelmedi sıra...

Şimdi: terör adı üstünde terör... serseri bir mayın... nerede ne zaman ne yapacağı malum olsa kolay... insafı vicdanı da yok... çaresi? Bulduğun yerde temizleyeceksin! Gariban çocukları, kandırılmışlar, aldatılmışlar vs... vs... kanmasınlar! Anne baba ne yapıyor bu arada? Kardeşine el kaldırmanın haram olduğunu söylemiyor mu? Başka sebepler? Kardeş katili olmanın başka ne gibi hafifletici sebebi olabilir ki?

Ve asker... sonuna kadar haklı ve karşıdaki eli silahlı adı ne olursa olsun hain ve katilin kanı helal! Telef olması istenmiyorsa; çoluk çocuğun silahı bırakıp anasının babasının yanına dönecek... devletin kanunu ne kadar kötü de zalimane de olursa olsun hür seçimler yapıldığı müddetçe devletin silahı en haylaz vatandaşını bile teröre ve anarşiye karşı koruyacak... vazifesi bu! Bunun başka izahı olabilir mi?

Dağa çıkmış illa inmem de inmem diyen adama 'çocuk da olsa' acıyacaksın öyle mi? Kendi kardeşim, kendi çocuğum olsa da asla! Sana silah çekmiş ve tetiğe de basmış bir örgüte hangi insanı ve ahlaki zaviyeden bakabilirsiniz? İsteyip de toprak dışında verilmeyen daha ne kaldı?

Çocuklar ölmesin diye vatan bekleyen asker silah bırakır mı hiç? Silahsız, savunmasız nerde bir devlet görülmüş... hele hele isyan bayrağı çekeceksin sonra asker silah bıraksın diyeceksin!? Bunun olduğu olabildiği bir coğrafya var mı? Devlet olmanın tabiatında böyle bir şey olur mu? Akılsızım...

Evet... terörü besleyen, destek olan, bir an bile sempati ile bakan insan... hele hele serbestçe oy kullanıp reyini verebildiği bir coğrafyada... cık... haklı olamaz! İlla da haklıyım diyor da silah, çene veya kalem oynatıyorsa.... buna en hafifi ile zorbalık denmez de ne denir?

Askerimize, hükümetimize ve vatanperver milletimizin akl-ı selim insanlarına: yılmak yok... acımayana acımak yok! Dostumuza müşfik ama düşmanımıza şiddetin en şiddetlisi ile mukabele etmek! Haklı mısın davanda? Korku yok endişe yok kardeşim.... devam! Sen bakma görmezden gelindiğine haklılığımızı biliyor dünya alem...

Bu terör belki biter ama yakın zamanda zor ve sen masaya oturmadıkça alttan alttan körüklenecek ve diri tutulmaya çalışılacak! Ah o küçük bir toprak parçasını vermekle bitecek bir desise olsa da verip kurtulsak! Ne mümkün! Mümkün mü? T.C.Devleti ve hangi ırk ve soydan olursa olsun bu belki de toptan türkü ile kürdü ile lazı ile alevisi sünnisi ile milletin kıyameti demektir... 100 kişiden belki geri 1 kalır! Uzak ihtimal... ama mazallah!

Hain ve nankörler için hava hoş... ve çapulcunun sesi pek gür çıkıyor ara sıra... biz millet olarak dik duralım da acılı ve sancılı bir anımızda neticeyi tasavvur etmeden ve sesi gür çıkanları çok sanıp teslim bayrağına sarılmayalım! Bütün dünya da bunu bekliyor... boşuna beklesinler... biz tek diri ve metin olalım! Milletin saf çocukları da birgün ki yakındır, yeter diyecekler terörün uşaklarına... yeter diyecekler şeytanın ulaklarına ve terör ne kendine ne taraf ne taraftar ne de kurban bulabilmeyecek kendisine! Az kaldı... az kaldı... Bulanık sular duruldukça akıl ve dimağlar ayılacak inşallah!

Bu vesileyle şehitlerimize gani gani rahmet, gazilerimize acil şifa, geride kalanlara sabır ve metanet! Allah yar ve yardımcımız olsun.

Norveç'ten sevgi ve saygılar.

 
Toplam blog
: 3
: 94
Kayıt tarihi
: 13.09.11
 
 

Kuzey Kutbu`nda bir adem... Düşünen bir adem... işim bitti emekliyim. Ama dünyadan değil daha... ..