Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '09

 
Kategori
Siyaset
 

Terörle mücadele, silahsız yöntem

Terörle mücadele, silahsız yöntem
 

yorumsuz


1970 li yılların sonlarında süper güçler nükleer başlıklı silahların imhası konusunda anlaştılar, daha sonraları ise uzay savaşları başladı Rusya Amerikanın iletişim uydularını düşürüyor, buna misilleme olarak amerika ise rusyanın uydularını düşürmekte idi, bu durum yıllarca devam etti.

İlerleyen yıllarda soğuk savaş döneminin sonlarına doğru Rusya nükleer silahların üretimini bırakarak sibirya çöllerinde 600 kişilik bir ekiple mikrop üretmek üzere çalışmalara başladı, amerika Rusyanın bu faaliyetleri karşısında boş durmadı, Rusyanın bu laboratuvarlarda üretilen mikropların pan zehirini üretti, bir anlamda ülkesine karşı gelecek biyolojik tehdit karşısında önlem aldı.

Şimdi bu bağlamda ülkemiz her yıl bütçenin üçte birini terörle mücadeleye ayırıyor ve yıllardan beridir milyonlarca türk lirası zarar ettik, bundan sonra sınır ötesindeki terörist kamplarına, teröristlerin yoğun oldukları bölgelere havadan domuz gribi mikrobu atalım kendi kendilerini imha etsinler, nasıl olsa dağ başında gribe çare bulamazlar silahsız kansız temiz operasyon yapmış oluruz.

Nasıl ki grip bulaşıcıdır birkaçına bulaşan Domuz gribi mikrobu salgın hale gelince topyekün teröristler imha olacaklardır, bu duruma ise türk halkından fazla dağdaki çakallar ve ayılar sevinecektir.

Bu önerimi yabana atmayın bir yandan ülke ekonomisine katkı olacak diğer yandan terörle mücadelede daha az güç kullanmış olacağız.

Ömer SÜMER / 23 / 12/ 2009

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..