Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '10

 
Kategori
Güncel
 

Terörün çözümü ??

Terörün çözümü ??
 

Ülkemiz yıllardır, teröre binlerce şehit verdi. Herkes sordu, akan kan nasıl durur diye.

Anarşi niye çıkıyor? Terör niye tırmanıyor? Bir hareket olduğunda mutlaka onun bir dini, felsefi kökeni vardır. Herhangi bir şey olduğunda. Mesela, istikrarlı bir şekilde üniversite sınavına çalışan bir kişi neden çalışır, kazanma inancı olduğu için. Hedefi olduğu için. Hedefi inancı olmasa, o kişi neden yıllarca çalışsın değil mi? Terör örgütüne giren insanlar neden giriyor ? Eğitimden dolayı giriyor. Materyalist eğitimle yetişen her insan, aldığı eğitimi uygulayabileceği yerlerde olmayı makul bulur.

Mesela terörist başı Apo’ya bakıyoruz, PKK hareketine bakıyoruz; Marksist, Leninist, Stalinist çizgideler. Stalin Lenin’den esinlenmiş. Leninizmi daha güçlü, daha şiddetli uygulayan. Ne yaptı Stalin de? 30 milyon insanı katletti adam. Lenin’in emrine uydu, Marksizmin felsefesine uydu ve katletti. Bu eğitimden geçmiş her insan, artık bu dinin mensubu olmuş olur. Gerekirse canlı bomba olur, ölümü göze alır.

PKK'nın ekonomik gücü Türkiye'nin milli gelirinin toplamından daha yüksek. Para sıkıntıları yok. Dağdaki adamlar falan, yan gelip yatıyorlar binlerce terörist. Adamlar tefli darbukalı, yiyecekli içecekli çok kapsamlı ihtiyaçlarını karşılayıp onları yaşatıyorlar ve dünya çapında örgütlenmedir PKK. Kanada da var, Amerika’da da var, Rusya’da da var, Çin’de de var, her yerde var PKK’nın yerleri. Mesela Yunanistan’da kampları var, çok kapsamlı. Oradaki aydınlanma, yeme, içme bütün masrafları bunlar karşılıyorlar. İsviçre, Danimarka, Norveç hepsi para yağdırıyor, devlet resmi yardım yapıyor PKK’ya. Yani örtülü ödenekten, devletin örtülü ödeneğinden yardım yapıyorlar ve devletlerin derin devletleri bunları destekliyor. Yani istihbarat örgütleri, kendi istihbarat örgütleri destekliyor. Zaten beraber çekilmiş resimler var, fotoğraflar çektiriyorlar. Adamlar mesela Mehmetçik şehit edileceklerin bir takvimini yapıyorlar. Sakin sakin mesela "haftada dört tane iyi, üç kişiyi öldürelim, şehit edelim" diyor. Adamlar muntazam bunu yapıyorlar. Yıllardan beri hiç kesintisiz devam ediyor. Mesela biraz üstlerine gidildiğinde, hemen daha şiddetli kan dökmeye başlıyorlar dikkat ederseniz.

Terörün çözümünün bir tek yolu vardır. Terörün, ideolajisini yoketmek..Yoksa başka hangi yol denenirse denensin, bu konu belliki hallolmıycak. Bu yazıyı okumuş herkesin, bu konunun önemi hakkında ciddi olarak düşünmesini istiyorum.

(http://www.darwininolumculmirasi.com/)

 
Toplam blog
: 164
: 3066
Kayıt tarihi
: 01.11.09
 
 

Özel bir şirkette dış ticaret yetkilisiyim. İnternet üzerinden toplamış olduğum bilgileri, başkal..