Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '12

 
Kategori
Haber
 

THY ile Lufthansa Birleşmeli mi? Merkel Kurnazlığı

THY ile Lufthansa Birleşmeli mi? Merkel Kurnazlığı
 

Merkel, Başbakan Erdoğan'a THY ile Lufthansa'yı birleştirme teklifi yapmış. Merkel sağlam yere kapak atmayı seviyor.

Tüm dünyada en büyük hava yolu şirketi olma yolunda hızla ilerleyen THY Almanların ağzını sulandırıyor, şayet biz BOP projesi olmasa ve model ülke olarak Arapların camekanına konmamış olsak, İspanya gibi ve Yunanistan gibi olmamıza İngiltere(Britanya) izin verseydi emin olun THY'yi almak isteyen çok olur ve  ucuza kapatılacak ilk şirket THY olurdu.

AB ve sözde bu b.ktan müttefik ülkeler, Türklere yıllardır vize uygulamakla ne kadar müttefik olduklarını, ne kadar iyi gün dostu olduklarını kaç kere gösterdiler. Bu b.ktan müttefiklerin ülkelerinde Türkiye ve Türk halkıyla ilgili asla iyi haberde yapmazlar. BBC'nin asla Türkiye, Türkler ve Müslümanlarla ilgili iyi haberi yoktu BOP projesi başlayana ve Türklere Arapların model ülkesi olma yolu açılana kadar. 44 yaşımdayım BBC'de olumlu imaja katkıda bulunan bir haber görmedim.

Mavi marmara'da 9 vatandaşı İsrail askerleri uluslararası sularda katlederken bizlere "Aman itidal" diyen bu müttefikler, sınırımızda top patlayınca hemen "Türkiye'nin yanındayız Suriye ve Rusya'ya karşı" dediler. Bu şeref ve haysiyet yoksunu sözde müttefikler konjonktür gereği darbe yaptırmadılar, BOP olmasaydı darbe neymiş görecektik hepimiz. 12 Eylül'de darbe yapanlara Kissenger "Bizim oğlanlar" demedi mi? Türkiye'de yapılan tüm darbelerin yada engellenen darbelerin arkasında İngitere stratejisi var.

Kimsenin ağzını açıpta söyleyemediği gerçek budur.

Bu strateji Başbakan Erdoğan'a şu sıralar "TL ZONE" Türk lirası bölgesi olsun teklifini yaptı. İngiltere çok mu meraklı TL zone olmasına, hayır onların derdi önce ekonomik sonrada siyasal briliği kontrol edebildiği müttefiklik üzerinden sağlayarak kendi emperyalist hedeflerini Rusların Ortadoğu bölgesine inerek nüfus alanını genişletmesini engellemek için yapmakta.

Merkel ve leş kargası Almanya, İspanya ve Yunanistan'ı talan etti. BOP tamamlansın talan etmek istedikleri ülkelerin başında Türkiye var.

Ortada AB falan yok, ortada Almanya ve Fransa'nın çıkarlarının peşinde giden HİTLERİN savaşla yapamadığını ekonomiyle yapmaya kalkan bir Alman FAŞİZMİ var. Bu faşizm Türkleri Avrupalı saymadığı için biz AB'de değiliz.

THY ve YHT asla Almanlara verilmemeli yada başka ülkelere yada onlarla birleşmemeli. Hiç değilse THY, YHT (DDY), TOKİ, ETİ Bank Bor işletmeciliği Milli olarak kalmalı.

AB, Türkiye için önemini giderek yitirmekte, artık hiç bir prestiji kalmadı, şayet vize serbestisi getirilse Türkler asla AB'ye de Avro'yada girmek dahi istemez. AB bunu bildiği için vizeyi koz olarak kullanmak istiyor.

Türkiye sırtını AB'ye dönmeli, yüz vermemeli AB'ye, yüzümüzü gelişen Çin'e, Orta Asya'ya çevirmeliyiz. 

Merkel avucunu yalasın...

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..