Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '13

 
Kategori
TV Programları
 

TRT bu yayıncılık değil

2020 olimpiyatlarına talibiz. Ülke her yerde seferber olmuş ve çalışıyor. TRT ne yapıyor? Akdeniz Oyunları Mersin de yapılıyor. TRT yayın yapmıyor. Bu nasıl anlayıştır. HD verilmesi gereken yarışmalar maçlar var. Ama TRT bir HD kanala sahip. TRT hiç bir yayını HD veremiyor. İnanılır gibi değil ama gerçek bu. Koskoca Türkiye'nin en büyük kurumu TRT böylesine önemli bir zamanda oyunlara hiç hazırlanmamış.

Bugün basketbol final maçı var. Saati belli 19.30 ama yayın yok. HD den vaz geçtik yayın yok. Bu nasıl yayıncılık anlayışıdır. Türkiyedeki özel TV kanallarının hepsinde bir çok HD yayın kanalı var. Ama TRT bu işi hiç düşünmemiş. 2020 de olimpiyatları alacak olursak kesinlikle TRT yayınlamamalı.

TRT Mersin için enaz dört HD kanal hazırlamalı bütün karşılaşmaları naklen vermeli ve bunları pazarlamak için çalışmalıydı. Oyunları anı anına göstermeli ve teleteks yayınları ile halka duyurmalıydı. Ama bu işi başaramadı ve sınıfta kaldı. Basket finalini yayınlamayan TRT gösterdiği özet yayını canlı yayın logosu ile vermek ile kimi kandırdığını düşünüyordu?

Olmadı bu düşünce ile yayıncılık olmaz. 

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..