Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '14

 
Kategori
TV Programları
 

Tuba Büyüküstün çok üstün

Tuba Büyüküstün çok üstün
 

Aman efendim, herkes bu haberi yapıyor da akıllarına yaptıkları kötü eleştiriler gelmiyor, bu durum beni hep güldürür! Ne de olsa biz milletçe sadece kazananı severiz ve gerekirse taraf değiştirecek manevra kabiliyetine de sahibiz. Şimdi bunları neden yazdığımı anlatayım!

Kara Para Aşk dizisinin beğenilen oyuncusu Tuba Büyüküstün, bir ilke imza atıyor. A.B.D’de yayınlanan televizyon dizilerinin ödül aldığı Emmy Televizyon Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” kategorisinde yarışacak Tuba Büyüküstün. Aslında bu başarı tam bir ironi niteliğinde! Çünkü yarıştığı dizi geçen sezon başarısız bulunduğu için ekranlara erken veda eden “20 Dakika” dizisi. Dizi birçok eleştirmenden geçersiz not almış, üstelik Tuba Büyüküstün’ün oyunculuğuna da veryansın edilmişti.

Daha önce Meltem Cumbul’un sunucu olarak katıldığı Emmy Televizyon Ödüllerinin ne kadar prestijli bir ödül olduğunu bilmeyenimiz yoktur sanırım. İlk defa bir Türk dizisi bu ödül için aday oldu, haliyle de hepimiz bundan gurur duyduk. Fakat bana “Tuba hep aynı oynuyor”, “Tuba, ağlayamıyor”, “Tuba, güzelliğini bozmadan oynadığı için inandırıcı değil” diyenleri hatırlattı. Bence hepsine hem dizi, hem de oyuncu için cevap Amerika’dan geldi. 20 Dakika A.B.D.’de yayına alınan başarılı dizilerden biri ve oyunculuk olarak da Tuba Büyüküstün beğeniliyor.

Tuba Büyüküstün, bu dalda ödül alır ya da alamaz, ama aday olarak gösterilmesi bile hem oyuncu için hem de Türk dizileri için umut verici. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka bir Türk yıldızı bu kulvarda yarışırken seyretmeyi çok isteyen bizlere Tuba Büyüküstün oyunculuğu ile büyük bir ödül verdi.  Karakterin soğukkanlı tavrını yüzünde minimum mimik ile sergileyen, yüzünde gram makyaj olmadan oynayan, melek yüzüne rağmen “ yoksa Şeytan mı?” sorusunu akıllara getiren, abartısız oyunu ile eleştirilen Tuba Büyüküstün, Amerikalı eleştirmenler tarafından beğeniliyor.

Salt güzelliği ile değil aynı zamanda oyunculuğu ile dünyanın en önemli ödülüne aday gösterilmesi Tuba Büyüküstün’ün başarısına başarı katacaktır. Bu ödüle aday olması bile dikkatleri üzerine toplamasına, dünya televizyon ve sinema sektöründe ilgi görmesine neden olacaktır. Ne diyelim “yolun açık, yıldızın parlak olsun Tuba!”.

Hayatta kapanmayan yollarınız olsun dileği ile…

 

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..