Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '17

 
Kategori
Turizm
 

Turistik Tesislerde Engelliler İçin Düzenleme Gerekliliği

Turistik Tesislerde Engelliler İçin Düzenleme Gerekliliği
 


Kas Hastası arkadaşlarım var, kasları ile ilgili sorunlar nedeniyle yaşamları çok da kolay değil. Onlar engelli değiller bana göre, engelli olan toplum. Toplumsal ve kentsel yaşamda sürekli engellerle karşılaşıyorlar çünkü. Pek çoğu bu olumsuz koşullar nedeniyle evden çıkamıyor zaten, ancak ulaşım vb sorunlarını aşıp bir turistik tesise gittiklerinde de benzer engellerle karşılaşıyorlar.

Onlar adına ricam;
Turistik tesisler lütfen kas hastası veya benzeri rahatsızlıkları olan dostlarımız için tesislerinde düzenlemeler yapsınlar.
Hangi şartlar gerekiyor, nerelerde yürümekte ya da tekerlekli sandalye kullanımında zorluklarla karşılaşıyorlar, tesis binalarına giriş çıkış (merdivenler sorun), tuvaletlerin tekerlikli sandalye girecek şekilde düzenlenmesi, yatak yüksekliği ve benzeri pek çok ayrıntı var ancak hepsi de basit bir düzenlemeyle halledilecek konular.

Lüften; tesis sahipleri www.kasder.org.tr adresiyle bağlantı kurup onlardan gerekli düzenlemelerle ilgili bilgi alıp tesislerinde bu arkadaşlarımız için gerekli düzenlemeleri yapsınlar ve onların da huzur içinde, engellerle karşılaşmadan tatil yapma imkanları olsun.

 
Toplam blog
: 191
: 1283
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

Başlangıçta sadece su ve onun üzerinde salınıp duran sis mevcuttu.  Baba Apsu ortaya çıktı ve tat..