Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '14

 
Kategori
Turizm
 

Turizmde yeni bir akım; panoromik turistik, online HD webcam'ler

Turizmde yeni bir akım; panoromik turistik, online HD webcam'ler
 

turizm, sosyal medya, dijital tanıtım, dijital reklam, online, webcam, panaroma,widget


Reklamcılık, tanıtım ve Turizm içiçe geçmiş hizmet sektörü içindeki alt sektörlerdir. Reklamcılık yaratıcılıkla öne çıkarken, turizm ise konseptler ile ön plana çıkmaktadır. Dijital reklamcılık geçtiğimiz 10 yılda katlanarak büyümüş, sosyal medya ve mobil teknolojiler ile daha da derinleşmiştir.

Hızlı internet ve görüntüleme sistemleri ile sofistike yazılımlar ve telif haklı, patentli iş modelleri ile Turizmde yeni çözümler ortaya çıkmaktadır. Özellikle İtalyanlar bu alanda söz sahibi olmaya başlamışlardır. Ülkelerini online, panaromik, turistik, dijital ve HD webcamlar ile doğrudan ilgili turistik işletmelerin satış ve tanıtımlarını arttırmak, pazarlama faaliyetlerini desteklemek amacıyla sistmeler geliştirmişlerdir. Ülkeyi pazarlamaktan çok  daha butik ve nokta atışlı iş modelleri ve yazılımlar geliştirmişlerdir.

Online, panaromik, turistik, hd webcamlar ile kişiler artık gitmek istedikleri yerleri canlı olarak görüp karar verebilmektedirler.   www.skylinewebcams.com ve visioray gibi firmalarda bu fonksiyonu yerine getirmekteler. Bu gibi portaller  internette yeterli trafiği sağlamakta ve Turistik firmaları aracılardan kurtarmaktadır. Kameralara tıklanma adedinin yüksekliği ile görsel ve canlı sistemlerden yapılan satın alma oranlarının yüksekliği Turizmciler ve pazarlamacıların gözünden kaçmamalıdır. 

Tripadvisor gibi yanlı yorum yazan sitelerinden tahtını sallamaya aday bu sistemler Ülkemizdeki Doğal ve Kültürel güzellikleri ilgili mekanın bilinirliğini ön plana çıkararak tanıtabilecek ve daha fazla ve nitelikli turist çekilebilecektir. 

 

 

 

 
Toplam blog
: 77
: 707
Kayıt tarihi
: 03.07.08
 
 

37 yaşındayım, yüksek lisans mezunuyum. ve girişimciyim. İngilizcem iyi sayılır. Gıda ve perakend..