Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Türk erkeklerinin abartma çılgınlığı

Türk erkeklerinin abartma çılgınlığı
 

Penis Man


Toplum olarak zaten herşeyi abartmayı pek bir severiz. Bire bin katmak huyumuzda var ne de olsa. Her konuda abartacak bir şey buluruz.

Ay şekerim dün gece müthişş eğlendik
İnanılmaz güzel bir tatildi
Sevgilim beni deliler gibi seviyor
Bir yemek yaparım ki parmaklarınızı yalarsınız
Oğlumun işi maşallah çok iyi, 5000 YTL maaş alıyor, harca harca bitmiyor.
Yıllardır çektiğim çilelerin haddi hesabı yok ( bu da çilekeş anne abartısı).
Öbür dünyayı gördüm geldim vallahi (madem gördün bize de anlat bari nasıl bir yermiş)
Erkeklerin abartısı ise bir başka oluyor. Ne de olsa erkek kendini her daim güçlü göstermek zorunda. İyi para kazanıp böbürlenmek, kazanamıyorsa başka meziyetsizlikleriyle böbürlenmek erkeğin günlük iş tanımında bulunur. Mesela askerlik konusu. O bitmek tükenmek bilmeyen askerlik hikayeleri. Çekilen acılar, yenilen dayaklar, dağ başına çıkıp açlıktan kurbağa yemek zorunda olmalar falan… Askerden dönen erkeklerin genelde yuzde 75’i dağ başında kurbağa yemiştir. Geri kalanı da işte denizci ise kesin Akdeniz’in ortasında koca dalgaların içine atılmıştır falan. Şöyle barışçıl, ne biliyim tercümanlık yapan, kuaförlük yapan, yemek pişiren bir erkek bulamazsınız. Hepsi çok cesur müthiş zorluklar geçirmiş vatan evlatlarımızdır. Daha zaten askeri hastanede başlar, korkulu abartılar. İşte “aldılar hepimizi yuzlerce kişi hastanede anadan doğma soydular, pipilerimizi yokladılar” şu bu… Bir de bir başlarlar ki amannn en az iki saatlik hikayeleri vardır. İşte ormanda binbeşyüz kilometre koşmuştur, dağ başından 3 ay inmemiştir falan. Yanlış anlaşılmasın doğuda gerçekten böyle yaşayan askerlerimiz var, hepsi çok zor şartlarda vatan bekçiliği yapıyor ama insaf be kardeşim hiç yapmadığı şeyleri yapmış gibi anlatan Türk erkekleri bu mehmetciklerimizin 100 katı yani….

Gelelim en önemli konuya. İşte bir Türk erkeği klasiği.. Dünyanın yatakta en başarılı erkeği de hiç şaşmaz Türk erkeğidir. En büyük penisler Türk erkeğindedir. 18 cm’den aşağısı kurtarmaz. Hepsinin ç.kleri uzundur yaniii. Yatakta çok marifetlidirler ayrıca öyle bir iki kez boşalma ile yorulmazlar, tükenmezler. Birlikte oldukları hatunlar bağımlıları olur, peşlerini bırakmazlar. O kadar çok ilişkileri olmuştur ki artık sıkılmışlardır yani, karı-kız milletinden. Hep terkeden ve hiç terkedilmeyen cins de tabi ki Türk erkeğidir. “En son ne zaman seks yaptın?” sorusuna cevapları tabi ki en fazla “1-2 gün önce” olur. Öyle birkaç haftadır seks yapmamış Türk erkeği yoktur yani, maksat seks hayatını çok kalabalık ve yoğun göstermek… Boşta değildir yani, ama sana ayıracak birkaç saatlik zamanı her zaman vardır.

Bir de 3 kuruş para kazanıp böbürlenen erkeklerimiz var. Hoş diğer 3 kuruş kazanamayıp böbürlenemeyenler bunlara b.k atsalar da aslında onlar da 3 kuruş kazanınca bunlar gibi ne oldum delisi olmaya gayet müsaittirler. Hemen alta fiyakalı bir araba çekilir, her ortamda iş-güç, pozisyon-rütbe durumlarından bahsedilir. Efendim işte “bölge müdürü oldum tabi yoğunluğum inanılmaz” ile başlayan laflar… Çok popülerdir ayrıca bunlar. Bir ünlüden bahsedin hemen arkadaşı olduğunu söyler.

Neyse işte kadınlı-erkekli kasım kasım bir millet olduk, bilmiyorum yanii nedir bu durumlar?

Not: Yazıma bozulan erkekler varsa, dişi kısmısının abarttıkları şeylerden bahsedebilirler.

 
Toplam blog
: 102
: 1607
Kayıt tarihi
: 26.08.08
 
 

1980 İzmir doğumluyum. Kendimi bildim bileli gözlem ve yorum yapmayı çok seviyorum. Genelde hayatı h..